Idag är det exakt en månad sen...

..som vi blev häst ägare till Lukas!:)
Nu vet nu det;) haha

Men har ju ridit Lukas idag, red inne i ridhuset...det har regnat non stop hela dagen i Kalmar... Men men, får väl tåla sånt med?;)

Det gick jättebra faktiskt att rida, han var liksom "extra rolig" att rida!;) han lyssnade på minsta lilla och hade öronen framåt mestadels av passet; när han trivs/tycker det är kul, blir det roligare att rida!;)

Men ska iallafall fortsätta titta på TV och "feta" mig lite med lite snacks eller vad de kallas.


Förlåt...

...för den dåliga uppdateringen, men har inte haft tid...

Men tränade iallafall för Malin igår, red i samma grupp som Emmy och Karoline! :) Det var altså hoppning! Red över bommar, travhoppade, hoppade serie(?)/kombination(?) o lite till!
Kul var det, eller ja, det är ju alltid kul att rida o hålla på med hästar, men det var en kul övning o så!! ^^

Lukas var jätteduktig, blev några stopp, men inte många ;) Fast det var lite mitt fel också, han kom fel, eller i undertempo/utan energi osv.

Men blirr typ aldrig nöjd med mina ridpass...haha, men det gick ganska bra! :) fast är endå nöjd;)

Men ska ta o fixa plugget nu(redan tillräckligt många läxor osv. haha)

Mne imorgon ska jag kapa av håret, haha nejdå, men ska nog bara få topparna avklippta tänkte jag-lite "uppfräschning" ;)
Efter det ska jag och Emanuel va! :)


Rhona idag

Hade Rhona idag igen somsagt :) det var bommar som stod på schemat. Man skulle komma på tre sockerbitar som stod på längden, och komma över bomar och sockerbit. på böjt spår o så... haha bäst på att förklara är jag ;) haha nejmen, jag ritade det istället iallafall, så kanske det är lättare att förstå Detta är såklart på ett ungefär...även om jag inte ritar sådär super fint kan man ju inte säga precis...;) haha! bjuder

Annas Hästshop dressyr KBF

Ska snart åka til lKBF, ska hjälpa till på Annas Hästshop dressyrcup (eller vad heter det? haha)... till tre, sen ska Thea och jag åka ut till Vallby och rida Lukas! :)
I
går åkte vi trotsallt till IKEA och köpte en hylla till kläder och saker osv.
Och eftersom min mobil håller på att gå i pansion helt nu (den stänger aav sig 24/7 och ibland går den inte att starta alls), så gick vi in på media markt och kollade, men också hittade en mobil som verkade bra, vattentålig (man kan ta kort under vatten??) och extra starkt glas på skärmen som skulle hålla bra när man tappar den o så...(haha jag behöver ju en sån...;))  när vi hade satt in allting och laddat den osv. så sa den att det inte fanns något SIM kort i den, fast det gjorde det ju. Men mamma ska iallafall åka in dit igen och kolla med dom, om det är fel på telefonen, eller bara något "trix" ;)
 
Det är en vit Xperia go iallafall ;)
 
 
 

Dagen

Har inte hunnit med så mycket än, ska äta frukost och fixa mig, så ska mamma och jag kanske åka till IKEA, titta på hylla o lite till? Men inte säkert.
Sen ska mamma och pappa åka till farmor och Fride och äta surströmming...men jag fick stanna hemma, slipppa lukten ;) haha
 
Men jag ska åka ut till Lukas och rida också, det blir väl vid 12-14 tiden gick det bussar som passade våran tid..
 
Så ja, dettta blir väl min dag ungefär! om jaginte hittar på något mer..;)
haha
 
 
 

Det är inte meningen att jag ska åka buss...

Just nu, har jag precis ätit och hoppat i min onepiece efter att ha varit hos Lukas och ridit och "pysslat" lite! ;)
 
Red i paddocken, red runt lite överallt, ingen riktig planering....men Lukas var snäll, blev lite starkare i galoppen, men det går ju bra iallafall!
 
(((Och vill ni höra ett till av mina "bussäventyr"?;)
För er som vill veta, så skulle jag ta en annan buss än den jag brukar idag, som enligt mamma skulle gå en lite annan runda, men ändå stanna i Södra Hagby, (och jag litar ju på henne liksom), så jag tog den, då den passade bättre med tiden osv.
Tror ni inte den stannar någonstanns en bit utanför ljungbyholm typ... Och jag har ingen jävla aning om vart det är..Och anledningen varför jag hoppade av där var att busschuaffören frågade när vi stannat (jag trodde ju den skulle fortsätta...): "Du ska väl också hoppa av här? eller har du somnat?;)"
Så jag blev typ chockad eller nåt så jag svarade ja? Vafan lixom? haha
 
Ringde mamma gjorde jag, men min mobil ville inte leva längre, trots full laddning, sen funkade den inte alls.
Men hann iallafall säga till henne vart jag var-tur var väl det?
 
Så kom pappa och hämtade mig....)))
 
Ointressant osv. men ja....
 
Vad säger ni? känns det som att det är meningen att jag ska åka buss? ;) haha
 
 
Bild från Hyltans dressyrtävling
 
 

Lukas igår+stan idag

Hallå! ;) För en stund sen gick Thea hem från oss, vi har varit i stan o så i eftermiddagen , eftersom  Lukas får vila idag, så det ändå passar ok och jag slutade sent (senare) idag, så blev det så helt enkelt ;) 
Men igår så åkte mamma och jag ut till Vallby vid sex tiden, och innan det hade jag och Mariah varit en stund! :)
 
Det var iallafall soligt och fint, och vi började med att skritta lite i paddocken och skritta en minibit ner på vägen.
Sen efter en stund in i ridpasset, när båda var "uppvärmda" satte jag på gummibanden på han, och han skötte sig perfekt! ;) ´haha nejdå, men vi provade att flytta lite i skritt, sen lite mer i trav och sedan lite i galopp. Och han lysstnade super på mig faktiskt(eller faktiskt och faktiskt men...)! Eller det ju som vanligt bättre mot slutet! :)
 
Sedan red vi med mamma och Trixie gående med, ner till en åker nära paddocken och ridhuset so mvi sett några rida på innan (så vi antog att det gick att rida där;)) och galopperade och  travade o red lite! ^^
Första gången jag rider på en åker faktiskt ;) haha
Vågade inte riktigt släppa iväg honom någonting, på åkern...då jag hade det vanliga bettet och är lite rädd för att jag inte ska få stopp honom om han tycker det är extra kul ..;) haha
nejdå, men någongång när jag har det starka bettet! kan jag nog våga släppa lite? ;)
Kvällssolen gjorde en hel del "stämning" om man säger så :)
 
Tänk er: Rida på en åker, i solnedgång, vid typ ett av världens bästa stall, på världens bästa häst ,hur bra låter inte det? ;)
bild från igår :)
Mobilbild..;)
 
 
 
 
 
   

Första dágen i skolan avklarad...

...och den gick lite åt helvete för min del, kan inte förklara varför riktigt, men det kände ;) s bara så ;) haha
 
Men iallafall, ska byta om och sen vid kvart i fyra kommer Malin och hämtar mig så följer jag med henne (istället för att ta bussen:))  ut till Vallby, där jag också ska träna´med Lukas för henne vid kvart i fem! :)
 
Nu vet ni var jag håller hus sålänge iallafall :)
 
Bild från våran första tävling; klubbhoppning på KBF
BJUDER på mitt face....
 
 

Lukas idag och ridlektionen

Nu (för ett tag sedan) har jag duschat, hoppat i min OnePiece och ätit.
 
Lukas idag: Red barbacka, inte planerat, men han hade ett sår (inte öppet) mellan frambenen och jag var inte säker på om sadelgjorden skulle skava där när han rör sig, så ville inte riskera att det blev värre eller nåt ;) så red barbacka o myste istället-inte helt fel det heller om man säger så :)
Skrittade och trevade fram lite på väg ner mot ån, red sen runt i paddocken, mycket volter men ingen plan alls egentligen för vad jag skulle göra när jag red...haha ;) 
 
Ridlektion KBF: Hade Rhona igen, det gick lite blandat, men mest dåligt...;) haha
Nejmen hon var seg, och jag var trött och förvirrad så svände åt fel håll och höll på? är man trött i huv'et...haha!
Men vi skulle iallafall mestadels göra framdelsvändningar!
 
Tagga skolan imorrn då...eller? Kommer inte vara död alls, nejdå! ;) Ska bara lyckas komma upp ur sängen i tid också... haha
 
Men ska göra klart plugget jag inte gjort nu, så ska jag försöka måla naglarna sen!
 
Här är Rhona och Thea!
 
 
 
 
 
 
 

hinna med bussen

som går vid 10, ganske lång tid kvar, så det är nog lugnt än så länge!
Bussen stannar för mig vid Södra Hagby, där går jag och hämtar min cykel och cyklar till Stallet där Lukas står!
Yes, viktig fakta för er där ;) haha
Men ska cykla ner till  stationen först, så ska dra snart!
 
Hoppas min lilla ponny Lukas inte blivit så blöt av regnet...om det nu enns har regnat i Vallby det vill säga ;) men här i Kalmar har det ju regnat iallafall....men men!
 
Måste säga att jag är riktigt glad att vi inte börjar skolan idag asso...jag hade varit död på riktigt...haha
 
Men ska somsagt ta o cykla iväg nu, så jag hinner till bussen, så jag kan få träffa Lukas!♥ ;), så uppdaterar jag nog anitingen när jag kommit hem från Lukas, eller när jag kommit hem från KBF,, eller både och? ;)
 
Bild i repris
 

"Ironman fest"

Eller volontärmiddag/fest(u name it;)) hette det visst..haha;)
Har precis kommit hem från den "festen" ordnad för alla de som hjälpte till/var funktionärer på Ironman igår, fick en aning brottom dit, skulle bli mött av Thea och Viktoria vid kvart i åtta, och mamma och jag kom hem vid 19.35, så hade altså 10 min på mig att fixa mig, byta om och cykla dit...tur att vi inte bor alls långt ifrån iallafall! :)
 
Men där, fick vi mat+efterrätt och underhållning, bla. så kom det ett, väldigt duktigt ;) band och spelade både ny och gammal(...) musik!
 
kul va det iallafall ;)
 
Lukas vilar idag, känndes inte så snällt att låta honom springa runt i 30+ grader och sol...han e ju mörk också så då blir det ju ännu varmare...så när det ändå passade bra, så bkev det så!
och det är ju inte det roligaste man kan göra när det är så här varmt som det var idag heller...(rida)
Så jag och Mariah åkte ner o badade/solade!
 
Hade tänkt ta in honom och borsta på honom iallafall efter mötet i Vallby, men det hann vi ju  inte....dålig planering från min sida ;)
 
Men ska nog ta o lägga mig nu...trött tjej här, och ska, på sista dagen på sommarlovet, bli väckt(...) hyggligt tidigt och rida Lukas och lektion på KBF.
 
 
 
 

Lukas och min första lokala dressyrtävling-igå


IRONMAN nästa

Hej!
Snart ska jag, Thea och Stina cykla ner till stan, för att hjälpa till och typ skära/erbjuda mat+dricka(?) i ett tält till de som gått i mål på ironman!
Ska va där till 12(?), så vi hörs imorgon, och jag berättar om hur det gick på tävlingen idag imorgon!
 
Men vi ska åka snart, ute i god tid...haha men det behövs när en massa vägar e avstängda o så ;)
 

Lite fredagsmys iallafall...

Efter Ironman mötet (blev lite smått förvirrad av allting som sas och skulle göras, men ska nog gå bra de med! ;) haha! jag ska ju i princip bara stå o erbjuda mat osv.) åt jag lite mat, sedan gick mamma och jag en kvällspromenad med Trixie ner till OKQ8 och köpte, lite godis. Så lloite fredagsmys fick vi iallafall! ;)
 
Nu taggar vi dressyrtävling imorgon i hyltan!! ;)
 
Btw, såg att KBF laget i Ponnia Cup var med i tidningen! :D haha 
 
ointressant inlägg osv...
 
 

Dagens ridpass-Lukas+Ironman möte+ lite till

Idag, när vi skrittat och travat fram och galopperatlite, red jag igenom programet, som jag tänkte att jag skulle göra imorgon, sen travade och skrittade jag av, inget superkomplicerat altså :)  men Lukas var jätteduktig, minsta lilla vink följde han, nästan...haha, vi kan ju säga det iallafall...;) lite seg, men det är sånt man får tåla!?;)
 
Nu ikväll är det "Ironman möte" vid stortorget, klockan sex. Och det ska jag på också, med många andra i bl.a UZ, då vi ju ska stå där i målet (?) imorgon, jag kommer stå mellan 17-00 med en paus vid nio till tio.
 
Men ska nog åka snart, får väl se om jag hittar dit vi ska va, men ska hitta ett partytält där iallfall...men det ska väl gå bra!? ;)
 
Btw, ni som kan se vem jag har försökt rita, är G R Y M M A ;) haha
Han ser ut som en anka, jag vet det...haha
 
 
Och jag har pappret snett när jag tecknar...därför är hela bilden typ sne och ful...men ja...JAG BJUDER! ;)
 
 
 

Lukas 16 augusti

Efter jag ridit fram, började jag som vi gjorde på den senaste markarbets träningen för Malin, altså göra halt, hålla i ett läge eler vad man ska säga, tills han ger efter. Haha det är svårt att förklara på ett bra sätt för mig, haha men tror ni fattar iallafall ;)
Ska dessutom vara med på Hyltans lokala dressyrtävling på lördag... Haha, får väl se hur det kan gå, idag när jag red det, blev han stark i galoppen... men det får väl gå som det går!? ;)
Så ska man ju komma ihåg hur man ska rida också... kan väl va bra kanske? ;)
Det är alltså L:C 1 2008 som gäller för min del, och jag har ridit det förut, men kom knappt igåg någonting..haha
 
Men ja...det var väl allt, ska ta och försöka göra sånt som man inte borde göra på sommarlov: plugga, har inte gjort saker som jag borde gjort förra terminen, så får väl skylla mig själv? ;) haha right?;) 
och lite till, fast roliga saker ska också försökas hinnas med hade jag tänkt! :)
 
 
 

Tidig morgon

Ska åka med mamma ut rill Vallby, för att rida. Även om klockan trots allt är snart åtta är det sjukt tidigt för mig... haha!
men ska skynda mig, så ska vi åka nu/snart!

@home

Vaknade nyss/för en stund sen om jag ska vara ärlig...haha
Lukas ska få vila idag, så åker inte ut dit idag tyvärr... men Thea ska komma hit vid tolvtiden, så ska vi ner o hämta min cykel som stått nere vid tågstationen inatt, sen ska vi till Maxi tydligen ;) haha
Jag "måste" inskaffa mig ett par svarta jeans, kan ju kanske se fall det finns nåra i Giraffen då?;) Får se helt enkelt.. ;)
 
Men ska äta upp min frukost, iallafall, sen ska jag, om jag hinner, försöka fixa en header! och sen då försöka få in den på bloggen också... men det ska gå på något sätt! Och ni kan ju inte räkna med att den kommer bli bra-har typ aldrig gjort en header förut, men vi får väl se fall det kommer upp något kladdigt, konstigt osv. som ska likna en header på bloggen någon gång ;) haha
 
Gammalt...
  

Träning för Malin 14 augusti

Idag på träningen för Malin, började vi med att stå stilla, så visade Malin hur jag skulle hålla, och hålla kvar där tills han slutade streta emot och gav efter mer, då kom vi fram i skritt o trav eftrhand osv, vi var på en volt hela träningen och på slutet kändes det jättebra!!
Finaste Lukas, han kan han med! ;)
 
Efter träningen, vid tio över tre ungefär, cyklade jag till busshållsplatsen i Hagby för att ta bussen vid tjugo i fyra, så satte jag mig i kuren där, haha och jag är ju lite trög av mig sådär, så jag tänker ju inte så långt att man kanske borde ut ur den för att de ska fatta att man ska med, så jag såg min buss åka förbi mig, utan att stanna...Haha!
Men är man smart så är man.
Som tur var skulle Malin till KBF efter träningarna i Vallby , så kunde få åka med henne! :) (TACK!;))
 
gammal bild
 
 
 

Ponnia Cup Västervik 2012

Vi åkte alltså ner till Västervik på fredagsmorgonen, tror vi var iväg från Vallby med häst o transport o allt vid åtta på morgonen! Och Thea följde  med! :D
 
Så tänkte berätta resultaten och vad vi gjorde o lite till för de som vill veta ;)
 
fredagen när vi kom fram, packade vi upp och fixade, "flyttade in" kankse man kan kalla det?;)
Sen på eftermiddagen var det dags för den första tävlingen för oss! LD höjd, alltså 70 cm för mig och Lukas och stilbedömining! Ett stopp blev det för oss(mig och Lukas) och jag var så rädd för att jag hade förstört allt för KBF laget... (inte för att det är på liv o död, men det är ju ändå kul när det går bra?)  men dte gjorde ju inte så mycket, för alla andra i laget ( Cassandra, Maja och Lilly) var felfria (?) och hade super stilpoäng så dagen slutade med att laget kom på första plats på dagen! :)
 
lördagen var det en individuell tävling på förmiddagen, med omhoppning, fast typ utan tid (förutom maxtiden då), mer åt clear round hållet ? Där blev det ett pet ner på sista hindret i grundomgången...haha surt om något? ;) 
På Lördagens sista tävling, var det stilbedömning, (LD+5 höjd, 75 cm för C-ponny) där blev Lukas och jag felfria och KBF laget kom på 4:e plats den dagen!
 
Och på söndagen var det stilbedömning igen, sista tävlingen innan vi skulle åka tillbaka till Kalmar... LC höjd (80 cm för C), hela laget blev felfria och tre st i vårt lag fick 38 p i stil, och en 41 poäng! så en andra plats för dagen och en andraplats i hoppningen i Ponnia Cup 2012!!
 
Så jag e jätteglad o nöjd o glad på alla sätt, riktigt härligt lag och bara ett stopp på hela helgen för Lukas och mig osv :)
 
Här är en baota bildbomb från helgen ;) haha
Foto: Thea :)
eller mamma;)
 
Första dagen (1:a plcerade!) och Linda Heed var stil domare!! :) (hon  delade äver ut rosetterna)
 
 
 
 
 
 
 
 
  

Nu: KBF

Kom hem från Lukas för några minuter sen, en timmes skrittrunda barbacka blev det för oss idag, tar det lite lugnt efter alla helgens tävlingar i Västervik! Berättar mer om  Ponnia Cup när jag kommit hem från stallet!
Idag börjar alltså ridlektionerna på KBF, har ingen aning om vem jag ska få rida lektion på idag, men det får vi ju se! ;)
 
Men ska dra nu, så hörs vi väl antagligen då när jag kommit hem om inte något kommer emellan!
 
 
 

Ut i regnet till Lukas...

Om en stund, när pappa kommer hem med bilen från verksstaden , så ska jag och Thea ut till vallby och fixa Lukas; bada, rykta, rycka man, packa osv. och rida då ;)
 
Så får vi väl se om det regnar eller ej där ute när vi kommer dit och hur pass blöt Lukas är...
 
Vi har iallafall packat det mesta av våra egna saker till Ponnia Cup och nu är det bara allt som finns i stallet och lite till som ska packas, så är vi så gott som klara, eller det är ju en del som inte går att fixa idag, som vi (såklart) måste fixa imorgon! :)
 
Men får se fall jag hinner med någon uppdatering ikväll, annars hörs vi på söndag eller måndag nästa gång! ;)
 
 
Haha ett "lite äldre" Lukas collage ;) haha
 

Ingen Rix FM...

Då vi måste fixa allt (så mycket som möjligt) tills Västervik imorgon, så hinner man inte gå på Rix fm idag...
 
Och eftersom Lukas ska få stå inne inatt, så vill jag att han ska få stå ute så länge som möjligt på dagen, annars hade jag ju kunnst åka dit på morgonen, men då så skulle ju han och en annan häst få stå inne hela dagen och hela natten, känns inte jättesnällt kanske? Men vi ska iallafall packa in så mycket som möjligt i transporten idag, rida, fixa hans man lite, borsta, och bada Lukas :)
 
Sen sover Thea här inatt då honn ska följa med till Västervik :), haha tur är väl det, vi skulle ha knoppar och det kan jag verkligen inte göra....haha!
Men får se om jag hinner med att uppdatera när vi kommit hem... annars tror jag uppdateringen i helge kommer va sämst, tyvärr...
 
cya! ;)
 

kort inlägg

Jag ska bara byta om ich fixa mig, så ska jag snart cykla till Thea! Vi tänkte åka till stallet (KBF) och typ fixa våra skåp eller når, så får vi se vad vi hittar på sen! ;)
 
Men ska skynda mig lite nu, så skriver jag nog ev. när jag kommer hem igen! ;)
 
 

Föräldrar i Stockholm-hemma igen ;)

Yes, nu  är mina föräldrar hemma från Stockholm :) (Tack till er som skjutsat osv. :))
Träningen för Malin idag gick lite blandat, fast mesta bra skulle jag nog ändå säga...? På slutet satte Malin på inspänningar på Lukas, jobba i galoppen, lite för att det typ var bra för hans rygg att få "sträcka ut den" eller så. (?)(Haha förlåt, jag lyssnar på vad Malin säger(lovar), och kommer ihåg det ett tag sen försvinner det...så glömsk är jag asso, skojjar inte...;) haha)
Så det sa Malin att jag skulle rida med gummiband två gånger i veckan, så så får det bli! :)
 
efter att jag släppt ut Lukas i hagen, smörjde jag träns, lädergrimma, stövlar och sadel tills Carina och Matilda kom :)
Han ser dessutom helknas ut i manen, Thea hade börjat rycka den, men vi tappade tålmodet lite, så vi tänkte att man kanske kan klippa den en bit och sedan rycka den lite ojämn? så det gjorde vi/jag och det blev "lite" snett....haha, men det är ju tur att den växer ut.... ;)
Imorgon får han vila, så "kollar jag av honom" på torsdag, sista ridpasset innan Västervik, altså, "checkar" så han e med för skänkel, gas o broms osv. lysstnar på mig helt enkelt ;)
 
Tror nog snart jag ska sova´om jag ska vara ärlig...haha, men är redigt trött av någon anledning... haha ;)
Äldre bild från en Malinträning..
 
 
 
 
 

Träning två dagar för Malin!

Hallå! ;) Igår hjälpte ju somsagt pappa till att köra hem KBF:s hästar från sommarbetet eftersom vi nu har en transport! ;) Och jag och Thea följde med. Vi va där till lite över halv och var klara ca 11-12 nånting tror jag?
Efter det och lunch  åkte vi ut till Lukas för hoppträning för Malin! :) (inför Ponnia Cup i Västervik denna helgen)
och det blev inte ett enda stopp på hela träningen! (vad jag minns det iallafall;)), haha, kan inte förklara hur han känndes, men det kändes bra iallafall! ;) haha
Så jag är jättenöjd! Ska jag bara göra på samma sätt i Västervik.... ;)
 
idag är mina föräldrar på begravning i Stockholm...så de kommer hem vid 10 ikväll..!
Så jag ska ut med Trixie och äta frukost, byta om och sedan ska jag gå ner till blomsterkrysset så får jag skjuts till Vallby med Malin! :D (Tack!) 
Och sedan i Vallby, ska jag träna (markarbete) för henne! :)
Efter jag tränat  tänkte jag  smörja och fixa lite, tills Carina kommer ut (känner mig lite elak för att hon ska ¨behöva åka ut ända till Vallby...men enligt mamma  ville hon se stallet o så där så hoppas det är sant iallafall!)
 
Nu ska jag iallafall gå ut med Trixie somsagt!
 
 
Bild från hoppträningen för en vecka sen!
Thea har fotat ;)
 

Dagen i text +lite till;)

Hej! Just nu sitter sitter jag här med Thea som ska sova här inatt igen lite eftersom vi ska upp ganska tidigt imorgon för att kunna va i stallet (KBF) vid halv åtta då vi ska hjälpa till att köra hem hästarna från sommarbetet då! :)
Thea, Vernesa, Maja och Matilda sov nämligen här i tält inatt (och jag också då ;) haha) :)
 
Thea följde också med till Lukas idag, och fick rida lite, dels för att hon kanske kommer få vara "hästvakt" om vi åker bort eller något eller så :)
(Haha jag var typ jätte okoncentrerad i början när jag red, så då gick det inte jättebra, men sedan efter Thea hade ridit gick det lite bättre iallafall ;) haha, vet inte riktigt vad det var med mig.....? ;)
 
Efter det var jag med mariah, har inte träffat henne på hela sommaren typ så det var kul o se henne igen också! ;) haha
 
Så ja, nu sitter jag och Thea här hemma somsagt, och ska nog snart bädda o lite så, så får vi se vad vi hittar på sen! ;)
 
Foto: Sofie :)
 

Snart sängen...?

Yes, funderar seriöst på att gå till sängen nu...fast är inte trött än iallafall och så måste jag släcka överallt=hjärt attacker i ren panik. haha! Så mörkrädd/fjantig man kan va.... särskilt nu, när jag överlevt en minihjärtattack när jag såg en bild på The Grouge (stavning?) på fb...;) haha

men skritturen med Lukas gick bra, skrittade "bagerirundan" tror jag de kallade den rundan?:) Och imorgon ska vi köpa allt som saknas till Västervik, PonniaCup nästa helg, och sen UZ möte! Lukas får vila imorgon och eftersom han går ute dygnet runt nu, så är det bara att väga upp morgon-och kvällshö som man behöver göra (vilken jag har gjort), så det blir inget Vallby imorogon tyvärr...

Aja, får se när jag går och lägger mig iallafall, så hörs vi nog imorgon!

bild från uteritten till åttahagen(?)


Snart ut till Vallby!

Yes, jag ska bara vänta på att mamma kommer tillbaka och byta om och sedan ska vi åka till Lukas och rida/skritta, u name it ;)

Nu är vi iallafall med hästtransport med sadelskåp (eller vad heter det? sadelkammare? haha) och allt i. Ett obebott getingbo fick vi med på köpet också! ;) haha nejdå, men det verkade vara jättebra iallafall! :)

Och sprutan är tagen...

Nu ska jag åka iallafall! ;)


Lägret i Vallby 2012

Hej igen!
Just nu sitter jag proppmätt på pizza(...) i soffan med en massa träningsverk i benen åt minstone, helt mör i kroppen...haha
Men det kanske är okej att ha det när man inte har ridit för Malin i måndags (hoppträning), sedan två pass om  dagen (ett dressyrpass, en hoppträning per dag, förutom idag, då det var gymkhana som avslutning  "istället") i tre dagar...? Eller? ;)
Men det har varit riktigt, riktigt roligt!! :)  
Nästan alla hoppträningar har inte gått jättebra, men inte dåligt heller liksom, men hoppträningen igår asså...haha jag var så sur på mig själv att Lukas har fått stanna i onödan för att jag inte gjorde tillräckligt, eller var tillräckligt bestämd.... och kom vi över första hindret, hoppade bana på 90 cm +omhoppning på samma höjd (?) (LB höjd)
och enda gången det blev stopp var när vi kom fel på ett hinder (mitt fel) och sprang undan två gånger...så nnu vet jag iallafall lite mer hur jag ska göra, eller iallafall hur det ska kännas när det är  rätt tempo osv ;)
Och idag hade vi somsagt gymkhana som avslutning på lägret, och Lukas fick vara med, och han blev lite taggad på slutet...haha! Men det var kul de med! :)
jag är jättenöjd (och jättetrött, haha) med alla tre lägerdagarna! :)
 
Förlåt, men jag måste bara säga det, haha
Men Jag är nog bannemej världens lycklgaste hästägare till världens bästa ponny Lukas nu! ♥
och då menar jag världens lyckligaste människa på jorden! ;)
 
haha, bild från gymkhanan idag ;)↑
 
 (Bilden ovan är tagen i tisdags, efter vi/jag tagit på han grimman...kan ni gissa vad som vad som hände speciellt just då? ;) Haha tror de flesta kan list aut det vid detta laget... ;)?)
 
och nej, jag försöker inte flyga, det kallas Sitsträning ;) haha (man skulle blunda samtidigt också...vingligt kändes de för de som vill veta! ;) men kul! ;)
 
Imorgon fick vi "tips" (eller vad man ska kalla det?) av Sofie, att skritta en lång runda som ridpass, och det lät ju super! Jag hade inte orkat rida "på riktigt" imorgon, ta det lite lugnt! så det är planen med Lukas imorgon; en lång skrittrunda barbacka antagligen! :)
 
Ska dessutom ta spruta på morgonen, och efter det ska vi åka till öland och hämta en transport som mamma hittat och köpt! :) så åker vi ut till Lukas sen efter det!
 
Nu ska jag inte skriva mer.... förlåt för längre och rörigt inlägg ;)
 
kram
 
 
   

RSS 2.0