Så här ser min dag ut på ett ungefär:

Yepp så här ser min dag ut ungefär på ett kortfattat ;)
*Thea kommer hit
*åka till stallet (iallafall jag tänkte borsta Daisy ett tag och om hon inte ska gå på ett tag smörja henes saker!)
* vi (Thea och jag) åker hem
Haha ja, roligt att veta, som ni ser är inte min dag så "fullspäckad" ;)
Kram

dagen 28/12-11

jao idag nu på eftermiddagen har jag varit i smedby och "provridit" en liten häst (152 cm om jag inte minns fel?) som jag KANSKE ska bli medryttare på ca1-2 ggr i veckan! ^^
det var väl kanske inte riktigt "min typ av häst", fast blev ändå lite "fäst" vid honom...jättemysig, men ganska så seg...;) haha!
det var ju också första gången jag red honom, knatte som han hette, så jag kanske blir lite mer van vid honom sen? men kanske kanske!
Han har vunnit (?) SM hoppning (han är 20 år) om jag inte fattat det fel! :D han tyckte det var lite tråkigt med dressyr...haha!
och jag kunde jag även få tävla honom, och om det gick bra för intruktörerna på KBF ta med honom dit på lektion någon dag! :) (om jag nu blir medryttare på just honom! ;) 

och imorgon ska vi till vallby för att "provrida" en annan ponny , som hette Lukas, en C-ponny  som jag kanske ska bli medryttare på (inte båda hästarna då, som ni kanske förstår, men den som känns bäst! :))
och Lukas vet jag faktiskt inte så mycket om....det var Malin som tipsade mig och de som äger honom om medryttarskapet! :D




nu ska jag städa mitt aldeles för stökiga rum...

kram

efter detta inlägg....

....ska jag börja blogga på riktigt! man vill ju trots-allt ha lite fler läsare än ca 7 st/ dag, och visst jag är superglad att det är några som följer den! jag älskar er något enormt! +att jag förstår.. haha jag har typ semsta updaten ever...? ;)
 men men! ville bara berätta det ;) jag har väl tagit lite "julledigt"? haha! men slut på det nudå!

JULEN 2011

Jaa.. vad ska man säga? en grön jul, vilket är lite "sorgligt"? men jag är super nöjd med hela julafton/julhelgen! alla julklappar, maten, människorna, allt.

så är jag lite extra lycklig (om man får säga så?) då jag fick en charles Owen ayr 8 i julklapp! :D så gladare kunde jag ju knappast blivit...! ;) ni kommer få en bild på den på mig så ni ni kan se hur den ser ut! ;)

och så fick jag lite saker till, fast inte s¨mycket då den ju faktiskt är "rätt" dyr! så det kan man ju förstå!? ;) (iallafall om man har så mycket pengar som vi (mamma) har, det är ju skilldnad från familj till familj)


yepp en sån här är det! (dock passar jag inte riktigt i den men superskön är den iallafall och jag är typ "fastklistrad" vid den ;) haha! så jag är superglad  och nöjd!)

såå det var nog allt. jag ska försöka hinna med åtminstånde ETT inlägg per dag!!

kram

julpyssel

hej!
just nu gör jag inte så mycket.. jag ligger i soffan framför TV:n med täcket på och datorn i knät.

jag har "rätt" mycket att göra; jag har lovat mina föräldrar att jag ska städa mitt rum innan julafton... det ser seriöst bokstavligt talat ut som om någon har släppt ner en bomb med kläder genom taket. det ligger kläder på golvet, möblerna osv. överallt..x) haha
så det är väl bara att sätta igång? -.- så ska jag göra klart alla julklappar (inkl. slå in, skriva kort) och klä granen! :D julpynta hela huset ska vi göra också... göra Trixie julfin! haha! (duscha/bada henne, borsta, klippa klor osv.)

och det blir ingen "pappafri" jul! :D han kom hem idag vid fyra tiden ungefär!
så ser väl ungefär min eftermiddag/kväll ut! (för er som vill veta? ;))



GOD JUL om vi inte hörs imorgon!:) våran familj ska (om pappa orkar och det går bra för pappa efter operationen) fira jul hos farmor på öland! vart ska ni fira jul? berätta! ;)


Daisy 23(!) december

"Daisan" och jag gjorde inte jättemycket idag, jag tog det lite extra lugnt idag dels eftersom hon varit halt och hon måste ju också få lite "julledigt" haha! ;)
 pysslade om henne lite extra istället!
 hon fick en minimini julklapp av mig idag; två små äpplen och en morot...inte så "speciellt" men det är alltid något! haha..!

 
nu ska jag fixa lite tills imorgon!

kram


jullov! :D

Nu har jag jullov!! ^^ helt underbart... vi började skolan kl 11 och slutade kl 13. så inte supelång dag om man säger så! ;) så nu är man ledig till den 10:e januari! ^^

helt sick, det är juafton om två dagar... inte okej, tiden går för fort! jag har en massa saker kvar att göra innan jul: t.ex.:

*göra klart pappas, farmors och Frides julklappar
*städa rummet (+städa undan allt som jag har utanför rummet)
*slå in en massa julklappar

osv osv.

som sagt: "Time can't be bought"

sen är jag lite nedstämd också..vilket man kanske inte borde vara såhärtvå dagar innan jul? detta för att ag och mamma fick ett besked igår om att pappa (tyvärr) måste åka upp till linköping igen för att oprereras..igen... men den här gången var det typ näthinnan i ögagt som höll på att lossna... 
vi åkte dit innan han hade åkt igår för att säga hejdå.
denna opration är inte lika riskfylld som den förra, men det är endå grymt tråkigt att det ska hända...

+ att kanske inte kommer hem på julafton.. men om allting går rätt till så åker han hem imorgon! :)

hoppas ni har det bra iallafall, jag sticker till stallet nu, jag ska borsta på Daisy hade jag tänkt! (jag rider imorgon)

kram!
 




Dagen och lite om veckan

Jaa..kan väl börja med att jag red Tiara idag! Det var sista lektionen för mig på året så vi "lekte"(?) hela havet stormar med hästarna! Man gör altså som man gör med stolar, fast man ska ställa sig vid hinderstöd eller hoppa av hästen och sätta sig på t.exen sockerbit! (eller ja, man kan ju ha en massa andra saker som man använder sig av såklart! ;))
Supermysig häst det där! Jätte rolig var hon att rida! :) dock kändesdet som om jag skulle "krossa" henne... Haha! Nej men hon har så smala ben och så ah... Men hon var somsagt jättemysig! ;) inte alls som jag mindes henne..!
Till något helt annat.. Vi (på östra funkabosklolan iallafall) får jullov på torsdag ( den 22)..två dagar innan julafton..!

Men man kan nästan säga att vi redan slutat... Vi ska nästan inte jobba någonting de två sista dagarna i skolan, bara det där jävla kemi testet imorgon på 35 "glosor" på det Periodiska systemet. Altså, typ H=väte, sn=tenn osv osv. Otroligt tråkigt med andra ord.-.- ;) och dessutom väldigt "roligt" för er att veta det! ;)
annars på de andra lektionerna brukar vi bl.a. Pyssla eller liknande.

Men var f*n är snön!? Det måste ju komma lite pulversnö till julafton iallafall!? ;)


Ni får en lite lagom "passande" bild, men bloggar ju oftast från mammas iPad...(avundsjuk;) haha) och kan inte ladda upp nya bilder pa den så, förlåt om det blir bilder i repris eller inga bilder alls..!;))



Lite allt möjligt..

Hallo!
Idag har jag hunnit med en hel del! Jag har:
Ca kl 08.35-09.15 red jag Daisy (sista gången för igångsättningen..!)
Sedan kom Thea hem till oss.. Pepparkaks bak blev det och senare på kvällen bakade vi också kärleksmums till fadderträffen imorrn! (cassis och Viktorias grupp och min och
Nja..så supermycket var det väl inte kanske men..rätt så!;)
Imorgon somsagt så ska jag till stallet vid 14-14.30, på "faddermöte"!
Innan det, åker vi till Brorsan och hälsar på! Jag har ridit honom för några år sedan... Det ska bli kul att se om han har förändrats! ;) vi ska nog bara komma och hälsa på..alltså kanske inte rida då! :)
kameran åker med iallafall så får se om det kanske blir några bilder! :)
/Stina

Happy And ihmfl...?;)

Ja, jag är på nått sätt "kluven på mitten" jag är både typ överlycklig för att Daisy inte är halt längre!!:D
och att jag får/ska sätta igång henne imorgon, fredag och lördag!:D +att jag ska rida en 27 årig ponny lite då och då när det passar. Brorsan heter han...:) och så kanske kanske jag ska få rida en C-ponny på ett annat ställe! Så det blir mycket häst nu...! (lovar att det kommer bilder eventuellt!)
Och så är jag lite..ja vad ska man säga..? Ledsen..? Jag har dåligt samvete för en massa saker, jag har sagt en massa saker jag inte borde sagt osv. osv. Listan kan bli lång.... Men vi ska inte prata om det!;) tror inte ni vill höra på allt mitt "klag"?;) haha
Så..det var vär ungefär allt jag hade att säga..? Hinner kanske kanske med ett inlägg imorgon! Ska verkligen försöka hinna!;)
Och så har jag ju haft idrottsskolan idag också! Jaojao inget mer med det..:)

Ha det gutt! ;)

Dagen på ett ungefär..!

Idag är det luciashow på KBF!:D jag ska även vara med på ett nummer..med Astor.
Servar premiärhoppning på honom igår på genrepet! Haha och igår på genrepet gick det ju inte superbra.. Han har varit halt i..en vecka..? Och har därmed inte blivit riden, så han var "en aning" speedad om man säger så. Han bockade lite här och var och han lyssnade ingenting på varken skänkel eller hand så det gick inte att styra. Lite kaos ;) haha så vi får väl se hur det går idag!
Det var tänkt att jag skulle haft Daisy idag, men tyvärr är hon halt nu...:( stackarn...
Thea och jag ska gå upp snart, vi hade tänkt att vara i stallet 11-11.15 nånting.
Men vi hörs kanske när jag kommer hem!:)

Pyntning

Somsagt har förmiddagen spenderats i stallet, så nu är det fint med en massa kulor o glitter osv^^ ;) Och jag pyntade ju hos Daisy tillsammans med Agnes, vi hade lite rött/ guld, men glittret räckte inte riktigt så det kom med lite silver också!;)
kan se om jag kan ta kort på det någondag så ni får se:)? Vill ni det? Kommentera!

Snart ska jag kolla på julkalendern:P haha efter det (som "vanligt") ska jag plugga på "Antikens Grekland" som vi har prov på på ONSDAG och jag kan ingenting ;) haha men vi får väl se hur det går!
Men vi "ses"(/hörs) :)


Haj haj

Nejmen seriöst, nu sitter jag här med Cassi och Thea som ska sova här inatt! :) imorgon bär det av till stallet vid 9-10 tiden för att pynta hos hästarna! Jag ska pynta hos Daisy och kanske hjälpa till lite "överallt";)

RSS 2.0