daisy 29 augusti

Bomövningar blev det på lektionen... inte min grej riktigt. jag älskar att hoppa, fine. men bomövning (tycker jag) är en annan grej? eller?
aja, vi skulle iaf trava över bommar på serpentiner och sedan i galopp och "hoppa" över kavaletti och sockerbitar. det gick väl ganska bra, inte helt bra men okej. man får ju tänka att jag inte hoppat på hela sommaren också.. ;)


NU måste jag *pluggapluggaplugga* -.- ca fem läxor första veckan, ett PROV på fredag och tja, vad ska man säga? jag hatar skolan, när det gäller att plugga.

ps: vi hade ASKUL på liseberg förresten! (för de som vill veta) så åkte vi atmosfear x2!!! uppswinget, höjdskräcken, uppskjutet, flumride, kanonen, balder, ja ALLT ^^ haha


Daisy 25 aug/ "läget"

nu har jg kommit hem från stallet. som ni kanske vet rider jag Daisy varje torsdag på (som det heter) delfoder. innebär att man rider hästen en speciell dag själv, asso utan "instruktör" ;)

det gick väl ganska bra.. red barbacka, kändes som att det såg rätt "flaxigt" ut x) haha men va bla på volterna och försökte få "balanserade galoppfattningar", alltså så att hon inte "flyger iväg" i galopfattningarna när man har fattat galopp utan håller ett lite lugnare tempo ;)

imorgon ska jag och stina ö åka till göteborg och hämta bilen och gå på liseberg! woopwoop ;D så räkna inte med någon uppdatering då, tills på söndag/ måndag.

nu ska vi fixxa lite med trixie, borsta, klippa klorna osv.


lyssna (;



ron pope fan? nae :P haha

dagen

vi fick slute skolan ca 13 idag ^^ och vi ska göra det 3 veckor till på onsdagar? :) gutt:P haha

när jag kom hem åkte jag till stallet direkt för skulle hjälpa Maja tvätta transporten tills på lördag då hon ska tävla! lycka till!! ;) sen åkte jag hem en stund senare, eller det gjorde jag juj inte..jag cyklade till krafslösa (typ lindsdal) för att hämta Trixie på hunddagiset, cyklade hem.

och snart (om ca 1,5 timme) ska jag och träna agility med trixie, förra veckan gick det ganska bra tycker jag :) hon var PEPPAD DÅ!!! xDhaha fårse vilket humör hon e på idag då ;)

väldigt "viktig" information.. xD vet (ironisk) haha





vända på dygnet? försent

Hade egentligen behövt börjat "vända på dygnet" lite tidigare.. lägger sig i sängen tidigast 12, vaknar  tidigast 10-11.. hehe sååå kan inte räkna med annat än att jag kommer va trött när skolan (helvetet♥)  börjar..haha

imorgon har jag inget speciellt planerat, eller, tänkte kanske åka en sväng in till stan med Thea (somvanligt :P haha <3) sov hos henne inatt också... ;)

nejrå inget så, men vi ska iallafall åka in till stan då hade vi tänkt för jag ska köpa lite skolkläder till mig ^^


grym kväll/natt!

har sovit hos Anna inatt med Maja, Vernesa, Carro och Emmy (och såklart Anna ;))

Vi åt tacos, tittade på film, badade i Annas jacuzzi inatt!! tittade på ännu mer film och a.. :D grym kväl/natt med andra ord!! :D

jacuzzibad inatt^^
FOTO AV: CARRO
(fotograf : ANNA
Hoppas det var okej att jag lånade bilden ;)

nu ska jag dra mig iväg mot  stallet, ska vara stallvärd..

sjuan!?

några "stalltjejer" sov här inatt ^^ kul
har ba varit i stallet typ hela dagen och bara chillat ;) heh

kom ba på o tänka på en sak nyss. tänk att jag fyller fjorton nästa år och börjar sjuan om nåra dagar!? helt sick egentligen haha! :D

har inte så mycket att skriva.
JO om ni vill veta så tänkte jag att jag skulle sticka en sväng till hööks imorgon, bara kolla hade jag tänkt.. men vi får se!
och senare på kvällen ska jag och trixie träna agility (på brukhundsklubben, för "tränare") går väl se hur det går.. :P 
söten :')

 
gammal bild på vår första agility "tävling" det var typ en träningstävling, vi kom trea om ni vill veta! ;D


sova..

kom hem från stallet för ett tag sen (som ni kanske förstår)
där städade Thea och jag mitt skåp (välbehövligt) :D vi gjorde egentligen  inte så mycket, såg på när nåra red. "sprang runt" lixsom x)

imorgon blire ska jag vakta trixie tills typ två-tre nånting? och sen sticker jag till stallet igen ^^ hoppas jag får nån rolig häst på lektionen.. >.< haha, nej men det spelar egentligen inte jättestor roll. ;) det kommer gå åt helvete känns det som just nu.. kommer knappt ihåg hur man sitter upp.. xd haha jodå det gör jag nog;) 

nu ska jag dra mig till sängen! ;)

gonatt..
 

hemma igen

Nu är jag i Kalmar igen för de som vil veta! lite skönt är det faktiskt.
tänkte att jag skulle cykla till stallet och se hur fint det har blivit och träffa lite människor o så ;)

imorgon ska jag rida för första gången på hela sommaren! ^^




imorgon!

imorgon/idag, vet inte om man räknar att det är fredag eller lördag x) aja shit samma.. så ska vi åka hem härifrån Rossö som den lilla ön heter.. LAGOM till RIX FM o allt.. dagen efter..såklart 
 

bara så ni vet ;)


liten energikick!

denna låt finns i mina högtalare högt! :D  vilken enrgikick jag får/har x) haha!

idag ska vi (kanske) åka till kärnö, typ ett jättakvarium där man får "klappa" o ta på typ undervattensdjur, sjöstjärnor, krabbor osv.osv. och man kan bada o så också :)
det var ba det jag ville säga ;)


ha det bra!
kram 

liten paus

det händer inte så värst mycket här ute på rossö.. man går ner och badar ibland åker in te stan, e hemma o trökar för att det regnar ute, whatever.
inte jättekul att läsa om kan jag tänka mig. så jag tar en liten paus tills jag har nåt "lite roligare" att skriva om :) men kanske slänger in nått då och då ^^

 
"ugglan" bjuder

kram

Bloggtävling




tre timmars segeltur

Det blev tre timmars segeltur istället för till lagunen! ^^ eller vi åker kanske dit senare..aja, får se då.

drömde en helawesome sak på båten..(somnar x)) haha kändes verkligen verklig!! aja skitsamma.. xP 





nu vet ni vad jag håller på med ;)

Lagunen

Datorn har typ varit lite halvt cepe de senaste dagarna och mamma har inte varit hemma så mycke så därav den dåliga updateringen..

Men iallafall, nu ska jag (tror jag) snart åka till lagunen igen och bada där!


hinner inte mer nu, ska åka snart och jag har precis lyckats ta mig upp ur den sköna sängen. x)
sorry för det.. men mer kommer när jag kommit hem!! lovar :)

 sånthär väder är det här det här om ni vill veta? :P haha så nu (snart) ska vi åka då! :D 


bestämt..

våra katter (som jag haft sen jag var..6 nånting) ska avlivas när vi kommer hem till kalmar igen 

fast de skulle nog ha det bättre "där uppe", nu  för pga. hunden är de nevösa. en av katterna (tippen) går sina små "promenader"..till matskålen och toan xp  

och den andra (snibben) är så jävla nevös så det finns inte, när man rör sig/henne FLYGER hon upp i taket..

som varför gjorde vi det inte bara innan vi skaffade hunden liksom? katterna mår ju inte bra av det om man säger. de har ju i princip varit nervösa hela tiden då de också är typ "halvvilda" men nu är "nervositeten på topp" 

så slipper dom allt





ingen update/dagen

mamma ska på nån fest idag så hon kommer inte hem förrens imorrn eftermiddag och då jag är på mammas jobbdator så behöver ha lösen för att komma in och det är bara hon som kan det,
så det kommer nog inte bli nån update imorgon, kanske ett senare idag :) 

 <--

nu ska jag äta frukost och fixa mig, sen vet jag inte riktigt vad jag ska hålla på med resten av dagen, men det lär vi märka ;)


((bjuder) gammal bild)

överlycklig..

Trots att det regnat uteoch Kajsa har feber osv..(detta låter väl lite konstigt, just idag?) så är jag verkligen ÖVERlycklig.. jag har lixom ingen anledning att va det? hahah  jag har bara lust att skrika, springa runt typ xp


saknar sötponnin <3 riktigt jävla mycket... 

**flum**
kram
gonatt
 


blä..

har typ bara suttit vid datorn idag.. x) trökväder ute och finns inget annat att göra anyway. altså ännu en tråkdag. blä på det.. fast kanske ska till Kajsa senare eller nåt.

 
denna lilla söta sak satt i ett träd en bit från huset^^
nu vet ni det. tråkigare inlägg..ja >.<

I'm back!

Nu har Matilda m. familj åkt hem och vi avslutade med en heldag på liseberg! :D det var superkul! ^.^ och detta fick följa med oss hem den här gången.. :D <3



Har så j*vla ont i halsen så det är inte sant.. heheh jag har en förmåga att skrika högst av alla över hela liseberg när man åker berg-och-dalbanor och går GASTEn , så antar att jag kommer låta som en fiskmås imorrn >.< haha

Men det blev ingen "atmosfear" vi stog i kön och vi hade sånt här "quickpass" som det heter (man får typ "tränga sig före"), men det gällde inte..så vi hann inte det tyvärr 
fast hann inte åka "jättemycket" om man säger, det var ju soligt och då är det mycket folk, vilket leder till långa köer..-.-

FAST eftersom vi har en av våra bilar här och en i göteborg (en vi känner körde ner den härifrån till gbg) så måste vi åka tåg upp hit igen efter att vi kört hem den ena för att hämta den och DÅ ska vi gå på liseberg och iallafall åka Atmosfear på liseberg och gå på universeum :)

((jag får ta med en kompis om jag vill (mamma föreslog), vi åker näst nästa helg tror jag..? x) så om ni/du nu vill släng in en kommentar! eller på något annat sätt :)

kram!

RSS 2.0