@göteborg flygplats

Just nu sitter jag och mamma och väntar på att vi ska få gå in i planet som ska gå till Amsterdam, och sedan ett annat vidare till USA! vid tio i två kan vi gå på så det är en liten stund till.

Yes, nu vet ni läget iallafall;) haha men mamma sa att det KANSKE gick att hitta internet i USA, så det kanske kanske blir något inlägg där, men inte alls säkert!!;) annars uppdaterar jag ju såklart när vi kommit hem igen, om tre veckor!:)

Ha're bra!

Nordby köpcenter

Hallo!;) den här dagen (iallafall halva) har tillbringats med Kajsa dels i Nordby i Nordby köpcenter(ligger på gränsen till Norge) och dels hemma i våran stuga!
I Nordby hittade jag en T-shirt och svrta shorts på Gina tricot (tänkte bl.a. lite att shortsen kabske passade till värmen som tydligen kunde bli i USA?)
Och ett nagellack på Kicks (...) och typ vita"diamantstenar" och pärlor på en klisterremsa eller vad man ska kalla det... Haha fin förklaring..;)
men jag tänkte om man kunde klistra/limma på de på ett svart, tråkigt pannband som bara ligger och skräpar hemma, om man kunde "pynta"/"piffa upp" det lite? Kanske är värt ett försök iallafall? ;)

Och vet ni? På onsdag åker vi till USA om ni inte visste det? ;) haha, men har inte hunnit fixa några tidsinställda och det går inte (tror jag?) att göra det på mobilen... Så det får helt enkelt bli en så kallad bloggpaus i typ tre veckor så kör jag ju såklart igång se'n igen när vi kommit tillbaka!:)

Det går fortfarande inte att publicera bilder(dålig mottagning (?)) så ni får klara er utan...;)


Lite gott och blandat!;)

Hej! Kan börja med att berätta hur det gick på klubbtävlingen i Vallby i söndags... Vi startade en clear round på 70 cm och LD(70cm). I clear rounden blev det tre stopp, altså uteslutna... Men fick göra en omstart och då kom vi iallafall runt fast inte felfria..!;)
I LD:n fick vi också tre stopp.. MEN vi kom över första hindret utan något stopp innan;) haha


Och i måndags innan ridlektionen åkte Mariah och jag in till stan en stund!
och sedan på terminens sista ridlektion innan sommarlovet gick vi ner och badade med hästarna!:)

Efter det gick några som rider i samma grupp och badade på P-viken! När vi badat klart följde Matilda med från badet hem till oss då vi skulle grilla med min familj och hennes mamma och Thea kom lite senare också! :)
Haha... "fint" väder fick vi med på slutet... Blixtar, åska o regn.... Haha!

I tisdags och onsdags har jag hjälpt till på ett läger i Vallby! Och sov även över där i stallet med de andra och tränade med Lukas på tisdagskvällen för duktiga Malin!:)
På onsdagen efter lägret red jag och Emmy ut barbacka!! Det var supermysigt och roligt vilket ni kanske kan förstå?;)

Och när vi kommit hem från Vallby åkte Mariah, Emanuel och jag och badade på P-viken och cyklade runt lite överallt efter det så vi kom hem runt elva, och Mariah sov även hos oss från onsdag till torsdag!:) ❤ och då på torsdag hjälpte hon mig att packa (tack!❤) inför resan till sommarstugan senare på dan...

Så vi landade här vid ca tio-elva och nu idag på midsommar har jag målat naglarna med den färgen som jag fick av Mariah i "förfödelsedagspresent" ((vet att du förr eller senare kommer läsa detta så tack så jättemycket Mariah men du hade inte behövt...))

Familjen med Kajsas familj har dansat runt midsommarstången och de har nu precis gått hem från oss!

Nu vet Ni läget.!;) haha

GLAD MIDSOMMAR!! Hoppas alla haft en grym dag!


Btw, det går inte att ladda upp/publicera bilder då det typ är dåligt internet, därav inga bilder...


Min dag i ord ;)

Yes, nu ska jag försöka göra en present till Kajsa! ;)(vet att du kanske läser detta så säger inte vad det är ;) haha)
och sedan vid två tiden ska vi åka till Lukas och jag ska rida, och pyssla om han, skaerna osv. till klubbtävkingen i Vallby imorgon! :)

 Efter att jag kommit hem ska Thea och jag antaglien gå ut en sväng eller nåt!

haha ja...såhär ser min fösta dag på sommarlovet ut! ;) 

updaterar nog om jag hinner när jag kommit hem och varit med Thea! 



  

Lukas 13 juni

Nu sitter jag i bilen på väg hem från Lukas!;)
Tog det lugnt idag med tanke på gårdagens träning! Det var ju ganska ansträngande övningar då för hästarna(och ryttarna)!;)
Red mestadels på vägen ner mot ån, och travade/skrittade av i paddocken på slutet. I princip hela passet gick jättebra, fast det var ju någon läskig "vattensprutare" på vägen, så han blev liksom fastfrusen i marken, eller började gå bakåt eller åt sidorna, men när han fått titta på det var det inga som helst problem!:)

Efter Lukas hade fått äta och gå ut i hagen igen, gick jag och mamma upp till Sofie och Emmys hus för att skriva köpekontrakt för häst!!
Så nu är det gjort och den 31 juli när jag tar på han grimman, DÅ är han MIN!!❤ (oavsett om han går igenom besiktningen eller inte;) haha eller hoppas det iallafall)

Så jag måste vänta en hel jäkla sommar.... Men värt att vänta på såklart!;) haha


Bilen..

Yes, nu sitter mamma och jag i (hyr)bilen på väg till Vallby där jag ska rida Lukas!:)
Gårdagens hoppträning för Malin gick väl ändå okej... Eller ja, sådär;) jag hade väl ridit fram lite dåligt kan jag tänka mig också...;) "styrka och syra" skulle man väl kanske kunna säga att vi gjorde... Altså typ studs på ca 1(!!) meter i slutet, och komma på kombination snett, svänga osv. Kul var det iallafall!:);)

Och idag i skolan hade vi "klasskampen", sjuor tävlar mot sjuor, åttor mot åttor osv. Vi kom delad sista plats... Haha! Men får väl nöja oss med att vi vann förra året?:)

Efter skolan åkte Mariah och jag tIll stan och kollade lite, köpte o lite så!:)
Imorgon ska jag verkligen försöka hinna uppdatera något, men är inte säker då jag har en del saker jag ska göra... Men somsagt: ska verkligen försöka!!


Tävlingen i söndags+hoppträning idag

(-Tidsinställt)

Tävlingen i söndags med Lukas, Emmy, Sofie med flera, gick väl sådär... räcker kanske med att jag säger såhär: jag o Lukas fick "tre olydnader" (tre stopp i vårat fall) och blev ju därför uteslutna ;) men jag e inte ledsen eller så, men det hade ju varit kul att iallafall kommiit runt banan, helst utan några problem! men han känndes seg på framridningen också...men men! kan ju inte gå bra alltid! eller hur? ;)

Nu (snart) ska jag på hoppträning för Malin i Vallby med Lukas!! :) så kanske hinner blogga är jag kommit hem, beronede när vi kommer hem o så!


"gammal" bild


Uteritten förra onsdagen

Förra onsdagen på nationaldagen, fick jag ju vara med på deras uteritt med Lukas! :) det var verkligen ennu en upplevelse... vi red ner till "åttahagen" som det kallades/hette, där vi badade med hästarna, grillade m.m! ^^ jätteroligt var det iallafall :)

mamma tog typ miljoner med bilder...haha ;) så här är några av dom iallafall :








(haha btw. här (bilden ovanför) ser ni min snygga silvertejpade stövel! ;) den gick sönder på förra tävlingen i Nybro..typiskt nog..men tur nog hade Emmy ett par stövlar jag kunde låna! (Tack ännu en gång Emmy!;) :)) Men nu är den lagad iallafall..)

  







tills vi åker till USA/sommarstugan....

....Då ska jag blogga så ofta jag har minsta lilla tid till det!! sorry för den kassa updateringen(igen) men ja...har inte hunnit helt enkelt! men nu, ska jag bara försöka göra klart en sak i matten, och färglägga/rita mer detaljer på "urflippat ansikte" i bilden...sen är det klart med allt i skolan!^^ så då är det iallafall inte det som tar tid! ;)

MEn en sak vi ska göra snart i sommar, ska inte säga att jag inte vill dit i förväg, har aldrig varit där, men är iallafall inte det minsta "pepp" inför resan....
men jag och mamma ska åka till bl.a. Yellowstone (stav.?)(USA) med min morbror m. familj, tror vi skulle åka den 27 juni och komma hem typ den 18 juni eller nåt sånt.
Vet ni vad vi ska göra där? jo vi ska kolla på "färgglada källor", tälta i nationalparker, se "halvtama" vilda djur, med mera...-.- låter det kul? nja, sådär va?  ;) haha nejdå, men det kan ju bli spännande! det vet man ju aldrig! eller hur!? ;)   

Och då när vi är där, tror jag varken vi kommer ta med någon dator, eller det finns någon teckning(eller vad heter det? haha;)) eller tid till att blogga, och somsagt så ska vi ju bo i ett tält...-.- så då kan ni nog inte räkna med någon uppdatering...eller i-och-för-sig, jag skulle ju kunna fixa tidsinställda om ni vill? fast vet inte vad man ska/kan skriva, men kanske kommer på något....;) får se helt enkelt! hoppas jag kan ha lite fantasi och komma på något att skriva om, vi kommer va borta i tre veckor så ja...

och sedan i sommarstugan, på Rossö(en bit utanför Göteborg) vet jag inte om det kommer finnas teckning(eller vad det heter ;)), men om det gör det så ska jag frösöka blogga så ofta som möjligt iallafall! brukar alltid lyckas hitta på en massa andra saker jag vill göra på sommarloven, men när jag har lust och tid till det helt enkelt!


google bilder från Yellowstone                           detta ↑är vad jag menade med"färgglada källor" ;) haha
 


Lukas träning idag(5 juni) + tävlingen i lördags(2 juni)





Tjaa... kan väl börja med att säga att jag e jättenöjd och glad att den första lokala tävlingen "ute" i Nybro i lördags med Lukas!
Det blev ett stopp på första hindret.. men jag e iallafall jättenöjd, resten av banan kändes jättebra :)
(tack Sofie och Emmy (& co.?) för att jag fick tävla!)
Och Emmy och Lukas kom tredjeplacerade den dagen!! :D

Nästa tävling blir på söndag (den 10:e) i Kristvalla! :) En LC... ;) Taggad? JA! ;) haha

Och Träniningen för Malin idag gick jättebra tycker jag! Vi fick ställa på volten till en början, efter det gick vi med bogen/rumpan innanför spåret ( i början tyckte han det var lite jobbigt så blev han ~lite sur..men när Malin hjälpte och spöt kom fram då minsann, var det piece of cake det där! ;) haha^^), sedan efter det började vi med lite skänkelvikningar och sedan gick över till en volt och då släppte det ! riktigt kul var det som vanligt! ;)

Här är tre bilder från helgen(lördags)! :) (om ni vill så kan ni trycka på "playknappen" på bilden nere i hörnet om ni vill h alite musik;) haha vet såklart inte om ni gillar den, men ja...;) 















Stallet next...

Hej! Som rubriken säger ska jag snart ta min cykel och cykla iväg mot stallet för att va stallvärd...!
Btw, vet ni vad vi/jag ska göra imorgon?! ;) jag ska få starta en clear round klass 70 cm på Lukas imorgon i Nybro!:D Emma ska starta en högre klass också så hoppas att han känner för att komma felfri iallafall med Emmy!:) eller ja, det skulle ju också vara jätte kul om han kom felfri med mig också såklart;) det här blir altså min allra första (lokala) tävling ute!:)
I söndags tävlade vi även i klubbdressyren på KBF  och jag kunde inte vara nöjdare, en andra plats!:D bästa bästa Lukas säger jag bara ;) haha
Nu ska jag iallafall dra, slänger nog eventuellt in något inlägg ikväll när jag kommit hem!

RSS 2.0