Städdag KBF

Hej! (För er som kanske "undrar", så var det Thea som skrev det förra inlägget åt mig igår kväll! ;) haha)


Men igår iallafall, (Thea skrev nog det mesta kanske...?) cyklade jag och mamma ner till Hööks, då mamma skulle köpa kontrakt ochh jag hade tänkt köpa nya rid(/stövel)stumpor och en tävlingsskjorta av något slag! :) Och även försöka hitta en vårjacka(då alla har blivit för små...)! Och vi har letat efter en bra jacka (i rimligt pris;)) lääänge...!
Detta fick följa med oss hem;) :

vårjacka(vit "softshell"(?)), 
Vit tävlinsskjorta(kortärmad), 
Stövel/rid stumpor, och två par mjukisbyxor;) (extrapris)
och marinblåa lindor(mest lite för skojjs skull, och mamma tyckte  jag skulle köpa det så ja...;) haha)


Jackan!(som ni säkert ser)(Igga gärna mitt fejs;) tro mig, har försökt att bara få med jackan och ta bort mig, men datorn vill inte spara det hur jag än gör...;) 



Efter det gick jag och Emanuel ut en promenad och vi gick typ till Bergaviksbadet och sedan tillbaka, och sedan var det "fadderkväll" och då skrubbade vi hästarnas boxar och spitorna! :)
Och idag då var det städdag på KBF! Och Som Thea skrev igår så sov Thea och Cassandra här inatt! :D

Nu ska jag iallafall äta och sedan ska vi åka ut till Lukas och Vallby! :)
Imorgon fick jag vara med på deras hopptävling där ute! (TACK!) :)

Kram Stina 


 




you are amazing!

hejsan!
min dag har varit i stallet o haft fadderträff o skurat väggar :)
o nu så sitter jag har med cassi o thea <3
vi ska nu kolla på film;) harry potter

o imon så blir det stallet för att hjälpa till på städdagen:)
btw lite flum äär man kan man ju säga
PS: den endaa som inte skrattar nu är thea utan de andra skrattar åt ingenting! ;)

Kram Stina

image description


Ridlektion 23 April: Barbacka med Astor

Hej! Jag kome hem från ridlektionen, Stallet för någon timme sedan, och jag har nu hunnit duscha, byta om till "mjukis" och nu(snart) ska vi äta...pannkakor! ;) haha

Som rubriken säger så red vi barbacka idag igen! Och jag hade Astor igen! :)
Det gick väl bra...? Eller det kändes mycket bättre iallafall mot slutet efter att Malin hjälpt oss! :)
Kortfattat och "fint" om ridpasset;) haha


(Foto: Sara(?))

Här på bilden ovan är han! :)↑
jag känner mig  lite stor, haha stackars Astor...

Nu ska jag äta, sen ska jag till sist (förlåt om jag tjatar) göra klart min spöhistoria som inte är alls läskig! -.-

kram  

Klubbdressyr 22 April

Idag har jag i princip nästan bara varit i stallet! eller typ lite mer än halva dagen...? :) från typ halv åtta, till tre tiden? Jag har fotat klubbdressyren på KBF idag, altså inte varit med, utan bara fotat lite;) 

Efter tävlingen, plockade vi in dressyrstaketet och hade UZ möte! sedan följde jag med Carina och Matilda, med Cassandra, ut till Cassi då de hade en "bytardag" där man får ta med sig saker man inte vill ha, eller inte behöver, och så får man "ta" saker från andras prylar som dom har med sig! :)


Thea och Rhona får stå för bilden! ;) :) 

Stallet snart!

Igår skulle vi tydligen till "sjön" som vi kallar det, visste jag inte, men jag och Mariah följde med dit iallafall! ;)
Nu ska jag snart åka till stallet och rida lektion! Om jag inte fattat det fel eller något har ändrats så skulle jag ha Astor idag!
image description
Har ingen passande bild alls och det går inte att ladda upp bilder på mammas IPad så ja...haha! Men men, ska dra nu så "ses" vi nog när jag kommit hem från stallet!

Ett måste...

Idag måste jag verkligen verkligen bli klar med den...spökhistorien alltså.;) en bra bit kvar, men får skynda mig mycket helt enkelt! Fast jag har fått en superidé, eller ja...kanske intte super, men det funkar kanske.

Igår fick jag somsagt följa med på uteritten på Lukas ute i vallby! :D Jag tror vi var sex stycken som red sammanlagt!
 Och sedan följde det med några mammor (bl.a Sofie;):)) med på cykel.
Det var seriöst ett minne för livet;) haha nejmen det var sjukt kul och trevligt iallafall tycker jag! :)

det tror jag var första längre uteritten för mig också? :)
vi red ner till en travbana i skogen i Vassmolösa(?) där dom som ville fick rida runt på ett spår (i en "cirkel")! Jag följde med och Lukas var ju "en aning" pigg och glad..;) haha men det var bara kul!
sedan fikade vi en bit ifrån travbanan, i en liten "dal" eller vad man ska kalla det? efter det red alla utom en som gick i förväg, och klättrade!
Det var typ en uppförsbacke med sand, Lukas var verkligen sjukt duktig på att klättra;) haha jag trodde att han skulle ta det lite lugnt uppför, men han tog fart och gallopperade upp! haha! Fast jag tänkte nog lite fel...? det måste väl kanske vara lättare att komma up i gallopp än i typ skritt?
jajja, men det var fint väder och sådär, så en bättre första uteritt får leta länge efter tror jag, iallafall för min del! ;) eller ja...det var ju min enda och första så har inte något att jämföra med;)  dessutom på fina Lukas! :)

efter uteritten hjälpte jag till att leda på deras "ridlekis! :) sedan fikade vi lite på de bullar jag hade kvar från uteritten(bara ätit två st gifflar då) och pratade häst o lite så! :) ;)





Spökhistoria, affären, stallet!

Hallå! ;)
Just nu sk ajag fortsätta skriva lite på min spöhistoria och äta lite, sedan ska jag snabbt till affärenn och köpa "fika" till imorgon, och sedan sticker jag iväg till stallet för att vara stallvärd!
Så får bli snabbt av allt så jag hinner lite lagom snart till stallet ;) haha

Nu vet ni läget iallafall! ska försöka bli klar med spökhistorien så snart som möjligt, så slipper jag tänka på det sen! ;)


(ni kan ju få igga min sits...';))

Hemmadag

Idag har jag i princip bara varit hemma (har varit ute med hundeen då och då;)) och försökt göra klart min spökhistoria i svenskan, som egentligen skulle varit klart innan påsklovet...men men! har en bra bit kvar, men har också hunnit iallafall en liten bit.

Så ja...hade tänkt hinna städa mitt rum lite, eller börja på det iallafll, och det gick ju "käpprätt åt skogen" ;) (eller vad säger man? haha)

Imorgon ska jag vara stallvärd, så åker väl till stallet vid två-tiden skulle jag tro. Ska även "packa"(fika osv) det jag kan tills på lördag, då vi ska på uteritt i Vallby, där jag fick vara med på Lukas!:D (Tack!!)

haha roligt inlägg ja...men somsagt, har inte gjort supermycket idag om man säger så? ;) haha


fina Lukas!♥;) :)


Lukas idag&igår!:)

Hej! I måndags kväll kom vi hem från Rossö, där har det varit trevligt, vi har haft lite gäster(min kompis Kajsa, mammas kusin, mammas kusins dotter m. Pojkvän) på besök, ätit påskgodis, god mat osv.

Och igår hopptränade vi för Malin på Lukas!:)
Och tja...det gick väl lite sådär? Haha
Vi hoppade bl.a. en bana på 10 hinder, och tja..."lite" stark var han...;)
Och sedan fick jag rida honom för Malin idag också fast dressyr(/markarbete?)!:D
Jättekul iallafall!:) ;)

Imorgon får vi se vad dagen ger...? ;)

(bild i repris? Haha..)


Just nu...

...så sitter jag, mamma, pappa & hunden i bilen på väg till Rossö där våran sommarstuga ligger där vi ska vara fredag-måndag! Rossö ligger utanför strömsstad, det tar ca två timmar till Göteborg, altså en bit att åka! Så det är "rätt" drygt...typ 7 timmar bil...men men! vi ska stanna kanske stanna snart o sträcka lite på benen hoppas jag!;) men det ska bli sjukt kul också för jag ska få träffa en sjukt saknad vän också!:)

Dock tror jag kanske att internet kan va knas där borta men det får vi se! Där är isåfall anledningen att jag inte uppdaterar på någon av dessa dagar!

Förra helgen tävlade jag både lördag och söndag, på lördagen var jag med på ridskolecupen i Eriksmåla, hoppning, vi kom runt och jag är nöjd!;)
Efter det åkte vi till KBF och var med på det praktiska i Grönt kortkursen, sedan åkte vi ut till Lukas och fixade honom till morgondagen!
På söndagen tävlade jag Lukas! Det blev ett stopp på första hindret, men det var mitt fel! Men jag är ändå nöjd för att det kändes jättebra efter det!:)

Jag tror KANSKE att det blir något mer inlägg i bilen...om internet hänger med det vill säga;) haha


RSS 2.0