Klubbhoppning KBF 25 november

Idag trillade jag inte av iallafall..;) haha.
Nejdå, men i LCn, blev det ett(!) stopp på sista hindret i grundomgången, och i LBn(utom tävlan) ett stopp på första!
Men är riktigt nöjd endå!!:)


premiär på tävling...

Yes, har varit på tävling med Lukas och mamma i Hyltan, på deras klubbhoppning idag på förmiddagen/lunchen :)
 
80 cm clear round: Första rundan, blev det ett stopp, men var nöjd endå, men gjorde omstart iallafall, och då blev han stark...riktigt stark ;) haha.
Såå för det förstasåg det för jävligt ut, och för det andra, känndes det ine som jag hade alls mycket kontroll(och det hade jag ju väl inte heller).
Och detta blir ju inte bättre av att jag tappar ena stigbygeln och sen när jag försöker fånga upp den, tror ni inte jag tappar den andra också? men jag var dum nog att fortsätta, ´med stigbyglarna överallt utom på fötterna.. ;) haha. Sen när vi hoppat hinder nr 7, gick det inte längre..haha då så typ svängde han hyggligt snävt efter, +att jag inte hängde med...=ingen bra blandning precis, dessutom slutade det med att jag tillslut fick släppa taget om (en galopperande) Lukas mage/hals ;) haha
MEN detta var faktiskt första gången jag trillat av på tävling, någonsin för er som vill veta ;
)
 
70 cm, LD (KM): vi bytte till det starka bettet, måste säga att det känns bra mycket tryggare med det, när han varit stark innan. Men då blev vi felfria i frundomgången!! fatta känslan?
Sen i omhoppningen, kom jag på mig själv, när jag tittade på filmerna, att jag tittar ju inte vart jag ska.
Så att det blev lite smått "kaos" missförstånd o vägringar.. Tar på mig det lite med... får träna träna träna på att vrida  huvudet åt det håll jag ska... Man märker hur pass viktigt det endå är..
 
(och jag har fått inviga mina nya stövlar med ;) första tävlingen med dom idag och jag trivs jättebra med dom änsålänge! ;) för er som vill veta)

Förlåt för långt och "kladdigt" inlägg...

Nu taggar vi Klubbhoppning på KBF imorgon också! sen ska han nog få en rätt go vila från hoppning/tävlingar på ett tag...:)
 
dags att fixa nya bilder jao...
 
 
 

bussen

Just nu sitter jag på bussen på väg hem, provar blogga från mobilen då;)
Men har ridit Lukas idag iallafall, och det gick super faktiskt, hade väl som vanligt inte nån "plan" med vad jag skulle jobba lite extra med eller så, men red runt lite iallafall on ni vill veta ;) haha


Men bussen är alldeles strax framme i centralen i Kalmar, så det fuck bli ett snabbt snabbt inlägg, men ska cykla hem, sen är det HELG "på riktigt" och så är det ju X-factor som gäller också!!:)



Beställda

Blev lite gladare nu, på eftermiddagen, mamma och jag åkte till cheval för att prova Tretorn Advance stövlarna, har provat dom innan, och tyckt om dom, så skulle prova igen, bara för att va säker liksom.. Då mina som jag har nu, börjar bli lite korta, är lite stora i vaden och foten... Och sen nu då, när vi kom hem, så beställde mamma dom till mig(svarta :)) Gjorde min dag typ? ja..;) haha  Nejmen dom är på REA på Skara, så dom kostar 1599 kr ist för 3300 kr, ni hittar dom på rean HÄR.  
 
Så fick komma på o tänka på lite annat med, så det är ju bra ;) TACK MAMMA :) Så det blir en julklapp (för tidig)
 
Men ska ta och läsa klart det man ska i engelskaboken, sen väntar Kemin med... Låter kul? (nej..)
 
 
 
 
 

5 sanningar om mig

  • Jag hatar lösa hårstrån, särskilt människohår, långa, typ som mina egna, när dom är på mig eller på nånting runtomkring mig, typ på skolbänken. HAHA (Eller blir typ "äcklad" av dom eller vad man ska säga, men bara när dom är på mig eller så..;) haha cp)

 

  • Det värsta jag kan tänka mig just nu är att det skulle hända nåt med Lukas, så vi var tvungna att avliva honom eller så... Haha börjar typ gråta av tanken ;) haha nejdå, men det skulle nog va det värsta (om man inte räknar med om typ nån i familjen eller nån vän eller så dog då)

 

  •  Jag är rädd för att jag är för lång för Lukas...

 

  •  Jag tänker alldeles för mycket, speciellt på typ vad andra ska tycka och säga och tänka om jag gör något annorlunda, eller köper något som någon annan har eller som kanske är lite "utstickande", även att jag kanske trivs jättebra med den saken (eller vad det nu är), så är det inte ovanligt attt jag avstår från att köpa det för att jag är för rädd för vad alla ska säga osv.... vilket inte är så bra, och lite fegt?
 
  • Jag älskar Justin Bieber.....  Har aldrig hatat honom, men har inte varit en "belieber" eller fan heller, förens nu... nu e i princip hela min mobil och min hjärna, fyllda med Justin.. ;) haha 
    Men han e BÄST, GRYMMAST, SNYGGAST, HANS LEENDE och allt vad man kan tänka sig! ;) haha :)
    Vet inte om man kan kalla mig en belieber? Jag är nog på gränsen till de iaf ;) hah
 
True ;) Haha njedå.. fast jo....;)
 

 


Kill me

Óm jag ska vara ärlig, så vill jag bara gå och dö någonstans i något hörn för tillfället... haha
Dagen har varit ett rent helvete .
En sak som hände i  början av helgen, som jag fortfarande inte har kommit över är väl det som tynger mig mest för tillfället. Men det finns väl de som har det värre? Så ska väl inte klaga så. Men det är väl bara att  ~le och leva vidare? right? ;)
Och sen gör det ju inte bättre att jag har träningsverk från idrotslektionen igår, typ sträckt revbensmusklerna (eller hur man säger?) och fått blåmärken på låret och rumpan efter att trillat av Lukas igår, så känner mig desutom som en liten handikappad mullvad ibland för tillfället ;) haha
 
Vill bara att ni ska veta att jag skrev inte detta inlägget för att få uppmärksamhet eller nåt, men vill bara bli av med det eller vad man ska säga....;)
 
 Men ska snart iallafall åka med bussen till Lukas och träna för Malin!
    
 
    

Just nu...

Just nu, sitter jag och lyssnar på Justin Bieber...;) men sk ainte sitta här alls länge till, ska nämligen med bussen till Lukas vid fyra! Så ska väl gå och byta om snart kanske...bra idé?
 
Hoppränade iallafall för  Malin igår :) gick välsådär... han va starkt då och då, visst det kanske är bra, men ja.. haha är väl lite "rädd" för att jag inte kommer få stopp på honom alls och bara rida in i alla o allt, men det skulle han väl inte göra.. men ja :) haha  men annars gick det helt ok.
Har också anmält mig och Lukas till Udden, Annas Cup bla bla... vad det nu kna heta :) haha  Det blir 85 och 90(LC+5 och LB)
Och funderar på att va med på ackumulatorhoopningen på KBF på söndag,(man typ samlar poäng för varje hinder, och det är lite"spektakulära" hinder med... men jag vet inte riktigt..
 
Men ska ta och röra på mig lite nu, så hörs vi väl nån gång!
 
 
 

RSS 2.0