Långasjö!

Längesen nu... Förlåt..
Men nu är mamma, jag och Lukas på väg hem från dressyrtävling i Långasjö!
Lukas skötte sig utmärkt och det slutade med en tredjeplats!:D fast det var bara två placerade. men är sjukt nöjd med honom idag ska ni veta!;)

Där träffade vi också Fanny och Cassandra som också skulle tävla! Fanny och Monsun kom tvåa (grattis!) och för Cassi och Renaldo var det deras första dressyr tillsammans, och JAG tyckte dom var superduktiga!!

Vi är framme alldeles strax, så vi ska lasta ut och fixa lite, så är det möte för de som ska va med på fotbollen på KBFs luciashow vid fem, och efter det ska Thea sova hos oss, då hon ska följa med på tävlingen (hoppning clear round och LB i Långasjö!:)) på söndag och hämta sin kattunge i Vallby!^^


Packa..

Förlåt för sämst uppdate, men har som vanligt ínte hunnit...
 
Men ridlektionen i måndags hade jag Kingston och vi hoppade, gick/kändes super ialllafall, och likadant träningen med Malin i tisdags med Lukas :)
Igår följde Thea med till Lukas, hon ska få ta hand om Lukas i helgen då jag är i Göteborg med Cassandra, Matilda, Mamma och pappa :) Cassi, jag och Matilda ska gå på Likaseberg Lördag och söndag!  :D
Så hon följde med och typ "lärde sig" lite mer vad/hur hon skulle göra osv. och hon red även lite också!
 
Nu ska jag göra någon sida i mattebboken, måla naglarna, åka och köpa resegodis, och packa det jag kan till imorgon och helgen! imorgon ska jag sova hos Cassi, så kommer Matilda till henne vid ca halv åtta tiden(?) så går tåget från stationen vid  åtta om jag inte fattat fel! ;)
 
Men om jag ska hinna med allt det här, måste jag bannemej börja med plugget nu! ;)
 
 
CYA ;)
 


Lukas 1&2 september

har precis kommit hem från Lukas, duschat och nu Håller jag på att äta...själv;) haha

Igår red jag Lukas barbacka, red fram på vägen till ån och red se'n en stund i paddocken! Han skötte sig super och var lagom pigg o allt.
Efter det var det UZ möte på KBF som gällde, så det fick bli snabba tag när jag kommit hem...;) men hann dit i tid iallafall, och sedan efter när UZ mötet var slut, åkte Thea och jag hem till henne och åt kräftor:) ;) haha
(se'n åkte vi hem till mig;))

Och idag hade jag tänkt att jag skulle ridit med gummiband, så jag tog med dom till paddocken, men tror ni inte jag glömde att jag hade tagit med dom upp? Haha! så när vi hade "värmt upp" så red jag vidare...men ja, jag är glömsk ibland;)


RSS 2.0