Tidsfördriv

Vad är ditt fullständiga namn? - Stina Elvira Johansson Cederblad 
 
Har du lätt för att bli kär? - Nej, inte speciellt... eller beror väl på lite ;)
 
Vilken låt är bäst just nu? - As long as you love me Justin Bieber Audien Dubstep( haha), eller this is the song med Nause, eller Monsters med Ron Pope..med flera ;)
 
Är du en öppen och ärlig människa eller du är den som är mer tillbaka dragen? -  Skulle nog säga att jag är en mer tillbakadragen människa! tills jag känner mig mer bekväm kanske iallafall, med personen/personerna runt omkring mig, då kan jag ibland typ inte hålla k*ften en sekund, och kan va riktigt jobbig...eller när jag är riktigt glad och har lite överenergi.. Om det var så frågan menade?
 
Hur får man kontakt med dig om man vill visa intresse? -  Inte va för närgången till en början..haha, nejmen inte vara irriterande eller fråga en massa "onödiga" frågor till mig som jag vet den personen redan vet svaret på.. haha jag vet inte? haha ja, ni får kalla mig kräsen osv. eller vad man ska säga..   
 
Nämn en artist som du tycker ser riktigt bra ut.Justin Bieber!♥
 
Ta din mobil och bläddra fram till kontakt 16, vad heter kontakten på din mob? - Emma Persson! 
 
Hur bor du, villa, lägenhet, radhus? -  Villa 
 
En dag du aldrig glömmer - Den 31 juli, när Lukas blev vår 
 
Vad har du för märke på din mobiltelefon? -  Sony  Xperia
 
Nämn tre saker som gör dig riktigt glad. - Vänner, Lukas/hästar/stall, och minnen? haha ja vet inte... 
 
Bästa boken du läst? -  Justin Biebers Just getting started, eller "Bara början" som den jag läst heter! Haha eller har inte läst ut den, en än så länge är den bääst, och det kan väl knappast inte bli dåligt när det är han 
 
Turnummer? - 24?
 
Vad har du för betyg i skolan? - Mest D, men några C och ett E i SO och ett A i bild..så blandat 
 
Vilka länder har du besökt? - Grekland, USA, England, (Danmark och Holland också om man räknar med att ha mellanlandat med flyg)
 
Nämn 3 saker som gör dig riktigt arg. - När personer tror på saker som bara är dåliga rykten (t.ex rykten om att nån skulle va bög, fast dom inte är det. jag har inget emot bögar så,haha men endå.) och sedan försöker vara cool eller/och trycka ner den personen som ryktena är om... svårt att förklara, men ni kanske förstår iallafall?
och sen Djurplågeri.. fyfan... finns inga ord för hur dum i huvudet man kan va
och sista, när jag verkligen inte orkar eller vill prata, men alla ställer en massa frågor... haha, fast visar det väl inte så, mer än att jag kanske inte svarar.. haha tönt jag är, ja...hah nej men jag vet inte vad det sista skulle va?
 
Vilken datum fyller du år och vad e du för stjärntecken? - 24 juli, lejon 
 
Vem är ditt senaste sms ifrån? - Sofie
 
Vem ringde du sist? -  Mamma
 
Hur är ditt humör just nu? -  Jag är bara Glad! :D
 
Om du fick ändra en sak på ditt utseende, vad skulle det vara då? - jaa...typ det mesta, nejmen kanske näsan, låren, mitt leende, magen och ögonbrynen? haha!
 
vem i din familj står du närmast? - tror nästan det är mamma...fast är nog ganska lika med mamma och pappa! 
 
Är utseende viktigt för dig? - nej, eller det är väl inte det viktigaste, och man ska ju inte döma nån för hur dom ser ut, men det är klart att man tänker lite på det så, men det är inte det viktigaste för mig iallafall.
 
Något du inte kan leva utan? -Lukas, vänner och min mobil(haha ni får kalla mig för mobilnörd då), och musik... 
 
Vilken årstid är bäst? -  Sommaren och våren
 
Åldersskillnad i förhållande, ok eller inte? - Det beror på, jag menar det finns ju dom som är gifta som har typ 20 år mellan sig, det tycker jag ändå är ok...? Men jag skulle nog vilja att det var typ max 4 år mellan kanske? haha nejmen jag vet inte riktigt... men skulle väl ändå säga att det är ok så..vad tycker ni? 
 
Vad gillar du för musik? - Jag hatar (rent ut sagt) sån här svensk äckelmusik, som typ sommaren är kort osv... men annars gillar jag väl typ House/"dunk", eller acoustiskt/lugnare, om de låtarna inte blir för långtråkiga.. 
 
Vilken kändis har du fått höra att du är lik? - Emma Watson (Hermione i Harry Potter) haha..
 
Nämn 3 saker inte många vet om dig. - jag har aldrig brutit nåt ben vad jag vet
Jag har bara min farmor kvar (och jag är jätteglad att jag har henne kvar)av mormor, farfar osv                             Jag är kvällspigg och gaanska morgontrött
                                                               

Haha

think about it? ;) haha

Vad som väntas imorgon

Imorgon ska Lukas skos, och flyttas till KBF, och så ska vi hoppträna i Rockneby för Malin på kvällen innan vi flyttar honom... haha tycker lite synd om han; avmaskning idag, skoning, träning och flytt imorgon från stallet han stått i i hela sitt liv typ... men det ska nog gå bra hoppas jag! Hoppas han ska trivas på KBF med..
 
Men Vi har iallafall haft insläppet nu på kvällenn i Vallby, läskigt halt på sina ställen, men snön håller ju på att smälta bort iallafall! :)
 
kort och lite halvt intressant inlägg kännde jag..haha
 
 

God fortsättning

God fortsättning på er! 
Hoppas ni alla haft en grym jul och mår bra o allt. Vår familj har varit hos farmor och hennes sambo Fride och firat jul på öland, och så kom vi hem vid lunch idag, förlåt, men därav den sämsta uppdateringen... Men vi har ätit 24/7 känns det som, så nu klarar jag mig utan att äta på en vecka ungefär skullle jag tro! ;) haha.
Men jag är nöjd med hela julen, och alla klappar o allt! (jag menar inte att vad man får är det viktigaste eller nåt, för det tycker iallafall jag det inte är.  fast det är ju kul att någon ändå har tänkt på en och det blivit bra såklart! :))  
För er som vill veta så var detta det som låg i klapparna som var till mig i jul:
 
  • Spotify premium i en månad (fast kom på mejl)
  • Vinrött (Schockemöhle) schabrak med matchande luva
  • Vitt (Schockemöhle) schabrak som det står Lukas på
  • (schockemöhle)"dun"väst
  • Påslakan set
  • Justin Bieber kalender 2013 (♥)
  • Justin Biebers bok "just getting started" fast på svenska (♥)
  • Tråd/luffarslöjds tråd m.m
  • 500 kr
  • (marinblått BR)Fleecetäcke
  • ryktborste
  • choklad
  • 2 juleskum
  • Ett par öronhängen
  • Adapter (kan det heta så?) till bilen så man kan ladda sin mobil i bilen
  • Absolute house volume 2 CD
  • Glossy box (typ man får ett "paket" på posten per månad med olika saker i tror jag :D)

 

 

 

Perfection ♥

 

 

RÖSTAA

Rösta på Justin Bieber! :D     )
haha nejdå men rösta på den artisten, det albumet, den sången osv. DU tycker ska vinna World Music Awards nuu! :) 
 
länk dit? klicka HÄR

Genrep

Genrepet idag gick bra som jag uppfattade det iallafall, Dock så fick Daisy stackarn kolik eller liknande precis innan genrepet skulle börja... Men hörde att hon blev bättre sen (och tur var väl det). Cassandra ställde iallafall upp och lånade ut sin ponny Renaldo till fotbollsnumret (Sjukt snällt av henne)! Så jag hade honom idag :)  Men han var jätteduktig, och om Daisy är frisk imorgon, ska Thea antagligen ta henne, och jag Renaldo! :) (Då Kingston som Thea skulle haft (och hade idag) var livrädd för bollen...)
 
Men det blir säkert super med allt imorgon hoppas vi! :)
 
Men vädret som har varit idag kan ju gå och dränka sig o dö, cp.. Regn/blötsnö/plusgrader/slask..Ja, ni hör ju själva!
 Hoppas snön ligger kvar iallafall, faktiskt så hoppas jag lite det, fast inte om det ska va sånthär slask 24/7, men en vit (inte slask) jul kan vi väl åtminstone få?   ;)
 
Men ska väl gå o sova snart, haha  ska upp vid 6 ungefär imorgon, mamma och jag ska som sagt ha insläppet imorgon på morgonen i vallby, och jag ska va på KBF vid 10 för att öva till UZ (och kanske kanske hjälpa till at pynta i ridhuset? vet inte riktigt)...
 
Ni får en äldre bild från tågresan till stockholm, på tal om snö...;) haha
Dags att skaffa nya bilder ja..
 
 
 
 

helgen..

Den här kommer väl till 99% tillbringas stall...haha
Nejmen på lördag morgon ska mamma och jag ha städningen I Vallby, sedan är det genrep på KBF till Luciashowen som ska vara på söndag, sedan då på söndagen, ska jag va i stalet (KBF) vid ca 10, och innana det ska vi ha insläppet i Vallby om jag inte fattat det fel, o sen lär det väl bli Luciashow rätt mycket av sönagen... så ja, för er som vill veta, så ser min helg på ett ungefär ut?
 
Drogar btw..↓ (för er som vill veta med)
 
 

Haha..

Haha! orkar inte...dör lite...
övertrött Stina? Yes box ;)
 
 
 
 

Stockholm horseshow 2012!

Yes, just nu sitter mamma och jag på tåget mot Stockholm!! Rubriken avslöjar, men vi ska iallafall som sagt till Stockholm horseshow, i Globen!:D med vi unga, Vallby, vi skulle egentligen ta bussen, men mamma ville hälsa på hennes kompis innan, så mamma och jag tog tåget istället för er som undrar;)

Men uppdateringen blir nog inte bättre i helgen än vad den varit o veckan.. Förlåt... Men kan ju försöka hinna med något inlägg nån gång i helgen iallafall!;)


RSS 2.0