I Kalmar!

Hej! nu är vi tillbaka i Kalmar igen! vi kom  hem igår vid elvatiden för de som villl veta ;) haha
Jag ska iallafall byta om, gå ut med hunden en snabbis, sedan åka till Hööks med Thea och sedan vid tretiden ska vi(iallafall mamma och jag) åka till Vallby för besiktning av Lukas! ^^  Så om han går igenom, blir han min/vår imorgon när jag tar på han grimman i hagen!
och ikväll, blir det (hopp)träning för Malin inför Ponnia Cup i Västervik med de som ska vara med då! :)
Dessutom blir det ridläger i tre dagar i Vallby, från och med imorgon :D  och vi ska sova över där (vet inte hur många av nätterna) men tror tyvärr inte jag har så mycket tid till att blogga....men om jag är hemma om någon kväll, då försöker jag blogga!
 
Haha snacka om rivstart, jag har inte ridit på hela sommaren förutom skrittat i berg i USA, och det första ridpasset jag gör när jag är hemma är hoppträning för Malin+ridläger för Malin i tre dagar ! ;)(det ska bli jättekul, men är inte helt säker på att jag kommer klara mig från träningsverk... haha!)
 
men nu ska jag somsagt byta om och gå ut med hunden, så ska Thea och jag åka sen! :)
Bästa Lukas!
 
 

USA 2012

Hej igen! Nu har jag och mamma kommit tillbaka till sommarstugan från USA, eller rättare sagt; vi landade i Gbg igår runt halv två, vid lunch alltså! Där hämtade pappa oss, så åkte vi till mammas kusin som bor utanför göteborg och hämtade Trixie som stannat hos henne under dessa tre veckor. och efter det gick vi till Kajsa och stannade där ett tag! :)

Det har varit en upplevelse, en riktig upplevelse, yellowstone o allt. (eller ja, de flesta resor brukar väl kanske vara en upplevelse? ;) men dett avar något extra om man säger så, tycker jag! ;)
Oförglömliga händelser(har bl.a. blivit jagad av en buffel..haha! eller mamma var "mest jagad".... jag sprang åt andra hållet för er som vill veta;) haha )
mycket grejer att titta på, varmt, (högt upp låg det också, så det var desutom närmare solen), jaa...vet inte vad jag ska säga mer? går inte att beskriva med ord! haha
haha hade lite fel med mina tankar som jag hade om alla djur och stinkande källor o de innan resan som jag skrev i något inlägg! ;)
Fast "röken" från de varma källorna(?) som träffade näsan luktade förjävligt..! ;)



btw: jag kan inte ladda upp någon bild från resan då bilderna typ är för stora (i mb), men ska försöka fixa det, antingen på mammas dator här på rossö, eller när vi kommit tillbaka till Kalmar(med den "vanliga" datorn)

ikväll ska vi iaf få besök av Kajsa m. familj och vi ska äta tillsammans hos oss o lite så! :)

Funderar på att ta en "bloggpaus" till den 30 juli...då det nog inte kommer hända så mycket gör så mycket, jag träffar nog mest kajsa, badar, sover, solar, äter, andas (så ni vet nog för det mesta vad jag gör iallafall) ;) haha!
och jag kommer ju inte så ofta med tankar, åsikter eller så här på bloggen. förlåt, men jag tror jag gör så! stinaajc.blogg.se tar semester tills runt den 30 juli från och med idag! ;)


Ursäkta rörigt inlägg...

Ni kan få en "random" bild på mig och Lukas istället sålänge? ;)

RSS 2.0