förlåååt!

att jag inte bloggat på typ år.. :p men har verkligen inte haft tid


faaast har inte riktigt nåt att skriva om..x) ville bara "meddela" att jag lever x) haha

ahaha! årets enskilda skolfoto btw xD jag dööhr..


*asgarv* inte nöjd nånstans.. men hon tog typ precis när jag satte mig på pallen så var inte helt berädd på den x) och hon tog bara en bild.. -.-

har anmält mig på klubbhoppningen nästa söndag också^^ 60 cm,(med omhoppningen) på Daisy.
och imorgon ska jág sova i stallet ^^ så det blir nog inget då. ;)

och det här var bara såå kul för er att läsa jag vet x) men har ingen aning om vad jag ska skriva om ';)


ridlektionen idag, tävlingen igår

kan börja med hur det gick på tävlingen igår:
Daisy kändes rätt bra i ridhuset på framridningen, men sen på banan då var det en annan häst typ x) nerå men hon blev seg i hela kroppen och det kändes som om jag typ satt och "bankade" mig igenom programmet på slutet.. xD haha
men kom trots allt på delad tredjeplats med Cassandra och Viktoria ^^ 

har inte koll på poängen och procenten o de där och har "grävt ner" mig i soffan så skönt men ni får (kanske) få de bilder som mamma tog igår och poängen och procenten och lite så imorrn eller nästa gång jag bloggar iaf ;) bloggen ligger lite lågt nu som ni säkert har märkt... sorry me för det..

på lektionen idag hade jag Astor.. fast det gick bra för att vara "lite" för lång och inte ha ridit honom på typ två år eller nåt ;) haha
Tina satte på gummiband, fast inte så hårt. ibland kändes det ´jättebra och ibland..vad ska man säga..mindre bra..x) då satt jag mest och orkade lixom inte mer.

i galoppen måste jag bara säga
, antingen var det jag som gjorde nåt fel, men det gick knappt att fatta galopp i början x) fast jag hade nog inte riktigt ork att hålla igång.. så vi körde lite "halvavtrillningar" hit o dit haha 
och han (vi skulle flytta hästarna till ochh från spåret) och han klämde mig i staketet och ignorerade min högerskänkel totalt typ. men efter en stund lyssnade han bättre ^^

vernesa hade Daisy idag, (ALLA var jätte duktiga idag, så det är absolut inte så jag menar ;))
men eftersom jag vid det här laget vet hur Daisy är att rida (de andra hästarna har jag inte jättebra koll på) så måste jag bara ge Vernesa ´creed! daisy var verkligen svettig efter. (de flesta hästarna blev det)  och hon blir inte det minsta svettig när jag rider typ.. eller inte lika mycket x) piinsamt :P haha eller jag ska nog egentligen ge creed till alla, men eftersom jag rider Daisy så ah ;) sjukt duktig är hon(/ni) på henne(/"era" hästar) ;)

ointressant japp ;)


ridlektionen på nico igår..

ska bara kortfatta det lite snabbt: det gick inget bra alls, hade ingen NRJ alls, inte jag iaf. så fine, det såg säkert helt förj*vligt ut också :P men sånt är livet..
på måndag ska jag ha ASTOR btw?! haha xd haha har typ alldrig ridit honom, eller typ för femtioelva år sen xD nejdå det kommer säkert gå bra hoppas jag. ;)

imorgon ska jag tävla... gaah! nerverna på topp.. :P haha

nu ska jag bara vänta på cassandra som ska sova här inatt för att hon bor ju typ i linsdal och eftersom tävlingen imorgon börjar åtta, och vi inte "fick" borsta och knoppa hästarna idag så måste vi va där tidigare än "vanligt"..
såå hon ska altså sova här och eftersom det passade perfa så  sover hon här inatt ;)
för att vi bor ca 10 min cykel härifrån till stallet så ah, annars hade hon typ gått upp halv 5. x) inte jättekul om det hade varit jag.. och vi rider ju i ponnyklassen som är den första på dan.


Daisy 8 sept+lite annat.

jag ska vara med på klubbdressyren på söndag, så jag red igenom programmet (LC:2) :)  det gick bra! hoppas det går bra då också! ;) 

annars förutom det, red jag mycket olika ridvägar, övergångar osv.




asso jag har beslutsångest; jag har "hittat" en en "typ begagnad" charles owen hjälm.. 1000 kr, så jag ska betala den själv isf om jag köper den.
MEN den är blå (marin) och jag har svarta stövlar och jag vill ha en svart helst, men det är väl inget problem va?att stövlarna är svarta. ;)
jag har fått råd av kompisar, men behöver ännu mer råd av er! (tack för råden jag redan fått ;))
isåfall, ska man (om jag skulle köpa en kavaj då ;)) ska jag köpa en marinblå eller svart kavaj? :)

fast oandrasidan är det lite onödigt, då jag ju fick en ny hjälm i höstas förra året eller när det nu var, och så känner jag mig lite bortskämd också. ;) och den hjälmen är ju hel och så. men man kan typ sticka in knytnävarna xp
nae där överdrev jag lite, men den sitter löst och hårt på samma gång typ. men CO hjälmen har PRECIS min huvudform(jag har lite annorlunda huvudform,(och då menar jag verklige inte att ni som har dessa hjälmar har det, men eftersom de typ formar sig lite efter huvudet så ah ;)) och detta är typ den enda hjälmen som varit bekväm att ha på sig som jag har testat.
oj glömde typ bort att jag skrev x) haha, blev lite rörigt, men hoppas ni fattar..
men HJÄLP MIG nu!! beslutsångest somsagt. *kommenterakommenterakommentera* om ni har någon åsikt! :D
uppskattar allt.

klippte mig idag btw ^^ ingen riktig skillnad, ca 2-3 cm är borta och luggen blev lite kortare. altså bara en "uppfräshning" ;)

imorgon ska jag hoppa nico på lektionen :) jag "brukar" ju rida lektion på måndagar, men vi har ett "system" att alla som rider i tävlingsgruppen på måndagar rider i tävlingsgruppen var 8:e gång tror jag det blir. för att (jag tror det är så iaf) vi typ är för många i den gruppen, smart ;D haha

nae nu ska jag sluta skriva x)

kram

 

hemma från farmor...

nu har vi kommit hem från farmor, eller vi kom hem för ett tag sen faktiskt. ;) jag har hunnit duscha och lite så.
idag badade  jag i havet !! :[  

kallt.fast inte jätte, de andra som badade (särskilt en, han hade ju varit uppe i norrland och badat i 10 grader och neråt kallt vatten (påstod han :P) haha) tippade på att det var runt 18 grader i vattnet, och det var det kanske, inte superbra på att "uppskatta" ;D i luften var det varmt iallafall där på öland^^

idag lite senare på dagen åkte vi till greby (till pappas kusin), hon har två islandshästar :) fast man kan knappt rida på dom, men en av dem är nästan översocial om man kan säga så..? x) supermysiga.

min kamera är ju dumpad på soptippen som ni kanske visste, den fick ju vatten i sig på nåt lustigt sätt? den är vattentät men ah på nåt sätt kom det in och allt blev förstört, eller man kunde laga den, men det hade kostat lika mycket som att köpa en ny, så vi bad dem som kollade vad det var för fel att slänga den, det var lika bra. men fotade sönder  på dem med mobilen, så inte jättebra bilder. :P men det är något iaf ;)






(ser ni hur jävla mycket flugor det är runt ögonen eller!? :o och de bryr sig inte änns.. de sitter I ögonen på dem..)


ser ni? försökte "jaga" bort flugorna men typ tre sekunder efter var det lika många där igen -.-




ah, lite mycket bilder känner jag.. >.< hehe

nu måste jag plugga som vanligt.. döööhr.


bloggar från mobilen hos farmor

Får väl kanske börja såhär känner jag: förlåt för den urusla updateringen de senaste dagarna.. har haft fullt upp;prov,läxor, annat som kommit ivägen för att blogga ;) Sov i stallet inatt ^^ UZ övernattning :) vi (dom....) lagade tacos och hade allmänt mys ^^ I fredags var INTE min dag, när jag var stallvärd. Jag var så förvirrad då så der finns inte! Asso det FINNS ingen taskigare människa än mig, jag tänker helt fel och tänker inte på att jag ska fodra havren medans en "speciell" grupp rider vid en viss tid så nåra hinner ju ta ut Sina hästar utan havre i magen! :( asso förlåt mig så himla mycket förlåt, men min hjärna funkar lixom inte längre xD Osså kunde/hann jag inte hjälpa till med maten i stallet heller :( Hoppas de överlever ;-( -- Aja, nog med tråkigheter nu hoppas jag. När jag kommit hem från stallet, fixade jag mig och åkte med mamma för åt köpa gympaskor.. vi hittade ett par ooch det blev ett par låga, röda converse på rea också ;D Efter det åkte jag in till stan för att möta Stina, Elin och Julia där och för att sedan gå där en stund :) köpte EN sak ;) Är hos farmor nu på Öland och ska sova där inatt som ni kanske förstår, de har ätit surströmming..(inte jag) -.- fast jag fick fläskpannkaka ist. Proppmätt nu, vi åt typ efterrätt nyss med.. haha Imorgon ska det bli typ 23 grader och sol så vi ska (tror vi) båda ett sista dopp antagligen ;D Kram

RSS 2.0