Bildbomb #2 Yellowstone

 
 

(baota)bildbomd från Yellowstone, USA #1

 
 Här kommer en rejäl bildbomb från Yellowstone, USA, där mamma och jag var i somras för er som vill se! haha
 
Lite sent kanske, men bättre sent än aldrig?
Haha men varnar er lite för ett aldeles för långt inägg med alldeles för många bilder...
 
Helt sjukt hur nära man kan komma några av djuren där...
 
Utsikten från våran första campingplats..
 
 
Och allting, är naturligt, förutom alla husen o de förstås, men det fattar ni ju...;) haha menhar en MASSA mer bilder...så lägger väl upp iallafall en "bildbomb" till...;) haha så får dom som vill se...;) 

Kallt som bara den...

...var det igår iallafall, nu är det ändå 7 grader... mina nytvättade schabrak hade hängt ute över natten igår (smart?), så när jag skulle plocka in dom då, så blev resultatet frusna schabrak....haha! Då är det ju inte varmt på nätterna iallafall ..;)
 
Haha nu vet ni det också ;) nejmen ska snart till stationen och åka med bussen till Lukas! :)
Meen får se om jag slänger in något inlägg sen när jag kommit hem...
 
Haha, Ni får en film med...;) på Justin såklart :) haha
 
 
 
 

Klubbtävling Hyltan 21/10

I LC:1 var det clear round, så om man fick över 55% så fick man rosett:) och Lukas och jag fick 55,185%, så klarade det precis;) haha men han kändes seg, när vi kom in på banan.. Innan på framridningen var han väl "vanlig" eller vad man ska säga, varken pigg eller seg.. Men det var väl mest det som jag skulle tänka på; mer fram.

Denna LB idag, var den första startade LB i dressyr, både för mig och för mig och Lukas tillsammans! Var lite mer bestämd då att han skulle fram iallafall lite mer än i förra klassen, och det gick lite bättre med tempot inne på banan då iallafall. Och mellangaloppen, så blev han rätt stark, men fick ju ändå stopp på honom där jag skulle, dock blev det avbrott i galoppen en gång och lite taktande/trav där det skulle va skritt... Men det ska jag verkligen inte "hänga upp" mig på, det kändes bra resten av programmet och jag kom ihåg hur jag skulle rida också..kan ju va bra?;) haha

Och det slutade med att Lukas och jag vann LB:1! Med 164 p och 56,552%!

Trodde verkligen inte att det skulle gå så bra, att vi skulle komma placerade.. På vår första LB och min första LB och kan även säga att detta vår första vinst tillsammans!!:)

Bästa Lukas..❤



Istället...

Vi hitade inte några stövlar sådär (förutom de som kostar ca 5000 kr, men känner verkligen inte för att ha dyra stövlar liksom...;)), varken på Annas, Cheval eller Lantmännen, de var väl där vi var idag... men vi ska ju troligtvis till Stockholm Horse show i december, så hittar väl troligtvis några där om jag inte hittat några innandess :) och så jätte akut med stövlar är det ju inte än.. de är lite korta, lite stora i vaden och foten.. ;)
 
Men mina (sjukt sköna) ridvantar håller på att ge upp...lite hål här o var osv.. så hittade väl mamma/vi några röda(...!) ridvantar från kingsland på cheval, å gud så sköna, men lite saftigt pris kanske...för 485 kr blir dom dina!
men mamma köpte dom iallafall...för hon tycker att det var kul att skämma bort mig och hon tyckte dom var kul...:) haha G R Y M mamma... :) ;)
De fanns i svart och några andra färger, men de svarta fanns inte i min storlek...så ja, lite "märklig" färg och utstickande är dom... haha passar inte riktigt till min personlighet kanske? ;) , invigde dom idag när jag red Lukas och dom är riktigt sköna både att bara ha på sig och rida i, och riktigt bra grepp är de i dom med!:) så är (riktigt) nöjd med dom ändå :)
Red igenom LB:1  programmet med Lukas en gång, och sedan jobbade med de delar i programmet som inte känndes bra.. t.ex mellangalloppen.. haha han blir ju bara lite stark..;) haha men det ska väl gå bra på nåt sätt hoppas jag :) annars var han superduktig, kändes bra hela programmet igenom förutom mellan traven och mellan galloppen då... men annars gick det super, så ska inte klaga.
 
 
Men ska väl gå o lägga mig snart, haha.!. ska ju orka komma ihåg programmen imorgon också... haha  ;)
 
men bloggar väl imorgon när vi kommit hem nån gång
 
 
 
 
  ....

Just nu...

Just nu så sitter jag och tittar på X-factor..!
 
Men skulle egentligen skriva ut ett LB program...är inte alls säker på det, nånstanns...haha, det får väl gå som det går på söndag...;)
 
Men imorgon så ska jag och mamma troligtvis åka till Annas hästshop innan jag åker ut till Lukas och fixar till tävlingen Huvudsaken att vi åker dit är att  titta efter om det finns några stövlar som passar, i lagom pris, vi ´funderade på att beställa Tretorn Falsterbo, då dom var på rea på skara hästsport igen, dock hade dom varit det i ca tre veckor när mamma ringde igår, så dom fanns bara kvar i storlek 42...
Men får väl se helt enkelt hur det blir då.
 
(Och har ju även varit ute hos Lukas idag också! :))
 
  
 
 

Plugga va're ja...

Kom hem från Lukas för nån timme sen, det fick bli ett barbacka pass samtidigt som solen höll på att gå ner. Det gick bra tycker jag :) red runt lite, utan nån riktig "plan"(vilket jag typ aaldrig har men ja..haha), men han skötte sig iallafall utmårkt :)
Men nu.. MÅSTE (hatar alltid "måste göra" saker.. haha) jag göra klart matten... haha får väl skylla mig själv som är slö och inte riktigt gör det jag ska göra på lektionerna..? right? ;)  
vi ska va typ tio sidor framåt från där jag är nu på fredag... känns sådär?
 
Ska ta o anmäla mig och Lukas till LB(!) i dressyren som är på söndag i Påryd.. Så vi ska va med på både LC:1 och LB:1(?)... haha kommer ju gå sådär för min hjärna att hålla isär programmen och komma ihåg dom... ;) men får väl hoppas på att jag kommer ihåg dom rätt iallafall! ;)
 
 
 
Men ska väl ta o börja plugga nu...
 
 
 
 
 

"resultat" tävling 14 oktober

Det började bra, eller han var pigg och taggad iallafall.. Men se'n i första klassen, altså LC, 80 cm, så vägrade vi ut oss, två stopp på första och ett på andra hindret. Men fick hoppa klart banan iallafall, vilket ju var super! Så han liksom inte lär sig att om man stannar tre gånger så får man gå ut, och slipper .. Typ så;) men se'n, resten av banan, blev det ett stopp till på tredje hindret, men resten efter det var felfritt om jag inte minns fel(haha börjar seriöst bli senil känns det som...), se'n i LBn, 90 cm utom tävlan, blev det ett stopp på andra hindret, men resten var felfritt!!:D så jag e ändå nöjd kan man säga:)

Haha bjuder på bilden.. Men den är från idag iallafall;)


Taggar tävling

Vi startar nog inte förens ca 10-10.30 om "beräkningarna" stämmer och om inget har ändrats, så vi ska åka till Vallby om ca  40 min, senast?
Jag fixade det mesta igår somsagt, så det är inte så mycket mer än att typ borsta lite extra på honom, sätta på transportskydd o täcke och lasta som ska göras, mer än att typ lasta in nåra fler saker i tranporten också.
 
lite sovmorgon fick vi ju iallafall!;)
 
 
Men bloggar mer när jag kommer hem!
 
Bild från ponnia cup!
Haha igga min sits....och minene också för den delen... men bjuder på den ;)

Förlåt...igen

Förlåt mig, för SÄMSTA uppdateringen, typ en månad sen ju? Men (det vanliga), tiden har inte räckt till och lusten måste jag erkänna inte heller har funnits där..alls..

Men iallafall.. imorgon ska vi tävla på KBFs klubbtävling! :) Lukas och jag kör på en LC (80 cm) och en LB (90 cm) utom tävlan. (då man "bara" kan tävla upp till LC på åderas klubbtävlingar, så om man vill tävla högre klasser, får man va utom tävlan. Så Vi hoppar med D-ponnyernas klass!

och det blir nog super, eftersom det blir lite mer "träning" för Lukas och mig, på LB höjd som högst o så..

Är sjukt taggad, faktiskt... och lite nervös, haha vet inte riktigt varför, men blir mer nervös när det är klubbtävling än på Lokala(borde väl endå va tvärtom?)

Men har fixat det mesta tills imorgon i Vallby, dock missade jag bussen för första gången i mitt liv, med två minuter.., som skulle gå tillbaka till Kalmar.

men eftersom jag har så sjukt snälls föäldrar så kunde pappa komma ut och hämta mig..Dock stog jag där vid busskuren i regnet i nästan en timme, så hade lagom goa, blöta och kalla fötter och skor sen ..;) haha men det ordnade sig det med!  

 

Och såhär kommer vi se ut imorgon är det tänkt:

 

 haha...

RSS 2.0