#Cut4Bieber?

En sak, som jag inte fattade vad de va förens idag, var vad hela den här cut for Bieber grejen är/var?
läste  det på justindrewbieber.blogg.se, där det stog såhär (hela inlägget...):
"i måndags eftermiddag släppte 4chan (engelskt bildforum) sitt senaste spratt på internet: en otroligt störande kampanj att få beliebers att skära sig för att stoppa Justin Bieber att röka marijuana.
 
Operationen "Cut for Bieber" startades med en hashtag på twitter och visade sig vara så framgångsrik att den trendade över hela världen på bara några timmar. "Om du slutar använda drogerslutar vi skära oss. Du får den här världen att framstå som värdelös och vi har förlorat hoppet" tweetade en av de som använde hashtagen. Hashtagen #cutforbieber och #cuttingforbieber samlade snabbt flera dussintals bilder på tonåringar som påstår sig ha skurit upp sina handleder över Bieber's droganvändning men det är fortfarande oklart hur många bilder som är äkta, och hur många som har blivit ympade av 4chan's användare. Oavsett hur det ligger till så är det hemskt nog att hashtagen trendat överhuvudtaget.
 
Vi vet inte om Justin känner till situationen."
 
Alltså, för det första hoppas jag inte Justin har, eller kommer ta droger, för då kommer han ju dö fortare antagligen och det vill man ju inte?
Och för det andra, så borde ju dom som startat allt gå o dö. haha nejmen dom har ju fått många att börja skära sig liksom? hur bra? inte speciellt. Okej, jag skulle gjort det kanske om det gällde på Justins liv o död, och om det skulle göra skilldnad... Men detta vet man ju knappt om det är sant eller inte? så ja... vad tycker/tänker ni?
Hemskt är det ju iallafall.
Och OM han skulle ta droger, skulle jag lugnt "stannat", stannar oavsett vad, om han inte blir nån breivik#2 som går o skjúter folk, men det kommer ju bara hända när grisar börjar flyga. alltså aldrig. Såå, iaf jag "stannar " oavsett vad somsagt... Bra o veta? ;) haha
Han är endå bääst, minst sagt
 
Och sen en bild, vet inte om det är en av dom som påstås att han röker marijuana (vet inte enns hur man röker det) men detta är väl inte ens han liksom?↓ TItta, BEVis ;)
 
Och om man tittar i ansiktet på han som skulle va "justin bieber" så tycker jag inte det ser ut som han?
döör ;) ♥
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0